Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Aproape un sfert dintre americani cunosc pe cineva care a murit din cauza vaccinului anti COVID-19

Postat la: 07.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un sondaj recent a arătat că aproape un sfert dintre americani cred că cineva pe care îl cunosc a cedat efectelor secundare ale vaccinului COVID-19.

Această revelaţie provine din cel mai recent sondaj naţional telefonic şi online Rasmussen Reports. Sondajul a fost realizat pe 26 și 29-30 octombrie 2023, de Rasmussen Reports, cu o dimensiune a eșantionului de 1110 adulți americani.

Sondajul a constatat că 24% dintre adulții americani susțin că cunosc personal pe cineva care a murit din cauza efectelor secundare ale vaccinului COVID-19. În schimb, un procent semnificativ de 69% dintre respondenţi au declarat că nu cunosc pe nimeni care a murit din cauza vaccinării împotriva virusului. În plus, sondajul a analizat posibilele ramificații juridice ale acestor convingeri.

Un procent remarcabil de 42% dintre respondenţi au afirmat că s-ar alătura „probabil" unei acţiuni colective majore împotriva big pharma dacă ar fi să depună o acţiune privind efectele secundare ale vaccinurilor. Acestea includ 24% care au spus că este „foarte probabil" să se alăture unui astfel de proces.

Pe de altă parte, 47% dintre cei chestionați „nu sunt susceptibili" de a se alătura unei acțiuni colective împotriva producătorilor de vaccinuri, cu 25% declarând că este „nu este deloc probabil" să participe. Un procent suplimentar de 11% rămâne incert. Sondajul a evidenţiat, de asemenea, unele diferenţe demografice. De exemplu, mai mulți bărbați (51%) decât femei (44%) declară că cunosc pe cineva care a murit din cauza efectelor secundare ale vaccinului.

Adulții cu vârsta sub 40 de ani sunt mai puțin probabil să cunoască pe cineva care a murit din cauza virusului, dar sunt mai predispuși să se alăture unui proces împotriva companiilor farmaceutice pentru efectele secundare ale vaccinului. Interesant, bărbații cu vârsta sub 40 de ani sunt în mod special susceptibili să spună că se vor alătura unui proces de acțiune în clasă.

Diferențele rasiale au fost, de asemenea, evidente în rezultatele sondajului. În timp ce 43% dintre respondenții albi au declarat că cunosc pe cineva care a murit de virusul COVID-19, acest număr crește la 52% pentru respondenți negri și 57% pentru alte minorități.

Cu toate acestea, mai puțini albi (20%) decât negrii (28%) sau alte minorități (32%) pretind că cunosc pe cineva care a murit din cauza efectelor secundare ale vaccinului. Respondenții negri au fost găsiți mai dispuși să se alăture unui proces de acțiune în clasă pentru efectele secundare ale vaccinului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE