Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Apar noi detalii despre dubla sinucidere de la Lupeni. Mesajul găsit în telefonul uneia dintre adolescente i-a șocat pe anchetatori: M-am săturat!

Postat la: 11.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Apar detalii noi despre dubla sinucidere de la Lupeni, unde două fete de doar 15 ani și-au pus capăt zilelor împreună. Potrivit martorilor, nimic nu prevestea ce se va întâmpla. Fetele au petrecut alături de prieteni, chiar înainte de gestul extrem. Imediat după petrecere însă, cele două au plecat spre o fabrică dezafectată. Pentru a ajunge acolo, fetele au fost nevoite să meargă pe jos aproximativ 15 minute, printre ruine, și să coboare o vale extrem de abruptă.

Chiar înainte de a sări în gol, în jurul orei 17:00, una dintre tinere și-a sunat mama, pe care a anunțat-o unde este și ce vrea să facă. Femeia a sunat imediat la 112. Tatăl fetei nu a mai așteptat însă intervenția salvatorilor. S-a urcat în mașină și a plecat spre locul indicat de fiica lui. A fost, de altfel, și cel care a ajuns primul la fața locului. Din păcate, a fost prea târziu. Medicii sosiți imediat după el au încercat să o resusciteze pe una dintre fete, însă fără succes.

Fetele au lăsat și un bilet de adio. Mai mult decât atât, una dintre fete ar fi lăsat un mesaj pe telefon înainte de a recurge la gestul extrem prin care spunea că „s-a săturat". "M-am săturat de toată această situație", ar fi scris adolescenta, potrivit Observator. Analizele medico-legale care vor fi gata astăzi vor stabili dacă cele două fete au consumat și droguri înainte de a recurge la gestul extrem. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili în ce condiții s-a produs tragedia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE