Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Antonio Goleac din Poliția Locală Sector 4 are Mercedes de 150.000 euro. Tata e sef la ADP 4 iar mama e subprefectul Capitalei

Postat la: 06.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La 29 de ani, Antonio Goleac e director executiv la Poliția Locală Sector 4, structura inspecție și control. Asta după ce, în trecut, a fost inspector debutant în ANAF și, mai apoi, polițist local clasa I, grad asistent, raportând venituri de 25.000 lei pe an, puțin peste 2.000 lei pe lună.

Cu toate că experiența sa în domeniu este minimă, are legături strânse la vârful instituțiilor care țin frâiele Capitalei. Fiindcă tatăl, Marian Goleac, e mâna dreaptă a primarului Sectorului 4, Daniel Băluță. Șef peste ADP Sector 4, Administrația Domeniului Public. Iar mama, Nicoleta-Matilda, este, din 2019, subprefectul Capitalei. Numită de fostul premier Viorica Dăncilă.

Printre nume "grele" la nivel de București, Goleac junior se afișează cu mașini care mai de care mai scumpe. Însă recordul l-a bătut la început de 2020, când a fost filmat la bordul unui Mercedes de ultimă generație, scrie libertatea.ro. Mașina, despre care multe surse ale Libertatea vorbeau încă de la începutul anului, este un Mercedes-AMG GT al cărui preț pleacă, fără pachete suplimentare, de la 122.000 euro. Specialiștii în domeniul auto spun că automobilul ajunge lejer la 150.000 euro și chiar mai mult.

Mașina este înregistrată în orașul Herne, Germania, la câțiva kilometri de Dortmund. "Să nu credeți că vine cu ea la muncă. Și nici că o ține pe numele lui. Ca să vină la sediul Poliției, folosește Dusterul instituției, nu se afișează cu Mercedesul", spun sursele Libertatea. Fiindcă nu și-a afișat ultima declarație de avere, ci doar pe cea pentru 2018, în declarația de avere are doar doar o vilă în noul cartier al comunei Berceni, primită ca donație de la părinții săi, plus terenul aferent.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE