Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ana, șefă de bordel la 16 ani: "Mama e secretară la Primărie, tati lucrează în construcții"

Postat la: 08.12.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O tânără de numai 16 ani, elevă premiantă, s-a "reorientat" rapid și a deschis o afacere bănoasă. Împreună cu iubitul ei, au trasnformat apartamentul în... bordel, iar banii au început să curgă.

Ana a abandonat cursurile, fiindcă afacerea pe care a pus-o pe picioare îi ocupa foarte mult timp. Tânăra recunoaște că totul a pronit de la anturaj, iar totul a pornjit la drum prin anunțuri date în ziare. Cea care a convins-o să pornească o astfel de "afacere" a fost o fată care practica deja prostituția.

„Totul a pornit de la un anturaj, cum se întâmplă în majoritatea cazurilor. Am învățat de la o fată cu o vârsta mai mică decât mine. Ea practica deja prostituția. M-a convins pe mine și pe iubitul meu să facem asta. Am dat anunțuri în ziare și am început să facem o afacere bănoasă.Totul a pornit de la un anturaj, cum se întâmplă în majoritatea cazurilor. Am învățat de la o fată cu o vârsta mai mică decât mine. Ea practica deja prostituția. M-a convins pe mine și pe iubitul meu să facem asta. Am dat anunțuri în ziare și am început să facem o afacere bănoasă", a declarat fata din spatele gratiilor, conform a1.ro.
Cea mai proastă zi a fost atunci când a câștigat doar...

Ana provine dintr-o familie absolut normală, tatăl său lucrând în construcții, iar mama fiind secretară la Primărie. Veniturile din această "afacere" s-au ridicat chiar și la câteva mii de euro pe zi.

"Mama e secretară la primărie, iar tati lucrează în construcții. Am luat o fată de 15 ani în chirie și am început să îi oferim locul în care își practica meseria", a dezvăluit Ana. „Cea mai proastă zi a fost când am câștigat 700 de lei, iar în cea mai bună am câștigat câteva mii de euro ", a completat tânăra, conform sursei citate mai sus.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE