Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Amenajarea holului de la intrare - un spațiu care reprezintă întreaga locuință

Postat la: 31.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Holul de la intrare este o încăpere reprezentativă a locuinței tale, care spune multe despre modul în care ai investit în decorarea acesteia. Prima impresie pe care o va lăsa locuința este cea creată de holul de la intrare. Un hol îngrijit, amenajat cu bun gust, pentru care ai investit timp și resurse financiare, va fi o adevărată carte de vizită pentru casa ta și, de ce nu, pentru tine.

Cum să amenajezi un hol cu bun gust?

Adaugă viață și culoare holului cu ajutorul plantelor și florilor. La modă sunt plantele în ghivece pe care să le așezi pe suporturi pentru flori. Poți folosi, de asemenea, obiecte decorative precum statuete sau vaze și corpuri de iluminat. Iluminatul este foarte important, astfel că toate obiectele de decor pe care le vei folosi pot fi puse în valoare, sau din contră, pot fi prea puțin valorificate, prin lumini. Pentru că în hol este necesar să ai la dispoziție un cuier și un pantofar, te poți folosi de unele deschise, care lasă îmbrăcămintea și încălțămintea la vedere, sau poți alege unele închise, tip dulap. Poți alege modele tip dressing care se încadrează foarte bine în dimensiunea holului și nu dau impresia de spațiu încărcat. Însă este necesar să dispui de un spațiu mai generos pentru acesta.

Folosirea oglinzilor în decorarea holului- iluzia unui spațiu mai mare

Oglinzile sunt frecvent folosite în decorarea anumitor spații, iar holurile nu fac excepție, mai ales dacă ai un hol mic sau un spațiu restrâns. Adăugarea de oglinzi poate oferi iluzia de spațiu și poate aduce un plus de luminozitate și strălucire. Oglinzile pot fi folosite într-o varietate de moduri în decorarea holului. Poți amplasa o oglindă mare pe un perete pentru a crea un punct focal, sau poți folosi mai multe oglinzi mici pentru a decora o zonă mai mică. Foarte des sunt folosite oglinzi cu cadre interesante sau în culori diferite, pentru a adăuga un plus de stil și personalitate.

Optează pentru oglinzi cu forme interesante, cum ar fi ovale sau rotunde, pentru a crea un aspect neobișnuit și plăcut. Ajută-te de oglinzi pentru a aduce luminozitate. Așează-le în locuri strategice pentru a capta lumina naturală și a o reflecta apoi în tot holul. Este de preferat să nu faci rabat de la calitate, pentru a avea oglinzi rezistente, și să le fixezi bine pentru a evita orice accidente neplăcute.

Sursa de imagine: New Africa / Shutterstock.com

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE