Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ambasadorul României la Beijing se joacă cu viața românilor: Vasilică tratează "la mișto" extragerea cetățenilor români din Wuhan

Postat la: 29.01.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Într-o postare pe pagina sa de FB, jurnalistul Dan Tomozei care este și redactorul șef al secției române a Radio Beijing, semnalează un lucru extrem de grav. Și anume faptul că ambasadorul Vasilică Constantinescu - ce se autointitulează Bazil - tratează operațiunea de extragere a cetățenilor români din zona Wuhan ca pe o joacă.

Acesta ia în râs amenințările cu care se confruntă românii aflați în epicentrul acțiunii coronavirusului, dând ca termen limită a acțiunii 29 ianuarie, cu toate că postarea este chiar din... 29 ianuarie 2020. Acest lucru s-a petrecut pe un cont privat de "wecheat", similar "twitter".

"Comunicare de dragul comunicării !!! Ambasada României în China anunță pe un cont privat de wechat (similar twitter) - "Românește în China", cu 203 membri - că românii din Wuhan pot fi scoși din zona afectată de noul coronavirus. DAR ... !!!
Anunțul făcut pe rețeaua privată, nu pe site-ul Ambasadei!, nu pe pagina de FB a Ambasadei!, este lansat pe 29 Ianuarie ora locala 01:25, cu scadență 29 Ianuarie! (Vezi imaginea atașată).
Pe site-ul ambasadei sunt promovate tot felul de năzbâtii legate de virus, dar anunțuri cu adevărat importante NU! Din câte cunosc, este posibil sa avem la Wuhan trei români. Nu există date oficiale!", este postarea lui Dan Tomozei de pe FB însoțită și de imaginea, captură de ecran.

Ambasadorul Vasilică Constantinescu este cunoscut pentru comportamentul său de vechil pe propria moșie, pe care-l manifestă față de angajații ambasadei de la Beijing. Dealtfel, Secția Consulară a ambasadei a rămas aproape goală, deoarece nici un diplomat sau funcționar consular, nu mai vrea să lucreze cu acesta, cerând să fie trimiși în țară.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE