Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ambasadorul american Hans Klemm și-a încheiat mandatul și a părăsit România

Postat la: 14.12.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ambasadorul american la București, Hans Klemm, şi-a încheiat mandatul şi a părăsit sâmbătă România, a anunțat reprezentanța diplomatică a Statelor Unite, pe Facebook.

Mesajul său de rămas bun: „Vă mulţumesc pentru căldura cu care m-aţi primit peste tot în România. Sărbători fericite tuturor!", potrivit sursei citate. Zilele trecute, preşedintele Klaus Iohannis i-a acordat lui Hans Klemm Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de "Mare Cruce", şeful statului subliniind în cadrul ceremoniei desfăşurate la Palatul Cotroceni că oficialul american este un "profesionist", cu o contribuţie "extraordinară la dezvoltarea relaţiilor" bilaterale româno-americane.

Hans Klemm a fost ambasadorul SUA în România din data de 21 septembrie 2015. Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, îl va primi sâmbătă pe ambasadorul agreat al Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Adrian Zuckerman, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE