Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ambasadoarea Vaccinului Partidului Comunist Chinez a murit subit în urma unui stop cardiac

Postat la: 29.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Kathy Chow, actriță celebră din Hong Kong și "ambasadoare a vaccinului" Partidului Comunist Chinez, a murit subit în urma unui stop cardiac.

Dosarul medical al lui Chow a fost dezvăluit presei în timpul care a urmat decesului acesteia de către un denunțător hotărât să dezvăluie adevărul din spatele morții neașteptate a vedetei. Poliția chineză l-a arestat apoi pe bărbatul în vârstă de 36 de ani, responsabil de scurgerea în public a cauzei morții acesteia.

Chow era bine cunoscută în toată China ca fiind unul dintre ambasadorii vaccinarii ai PCC, care promova serurile cu ARNm Covid-19 în rândul populației. Moartea subită a lui Chow din cauza unei insuficiențe cardiace și arestarea denunțătorului care a dezvăluit presei dosarele medicale ale acesteia au stârnit speculații în China că PCC încearcă să-și acopere urmele.

Motorul de căutare chinezesc Baidu a eliminat, de asemenea, din biografia lui Chow înregistrarea faptului că a primit vaccinul Covid la Beijing. După cum a scris Jennifer Zeng pe Twitter: "Dacă PCC nu are nimic de ascuns, de ce a făcut asta?". Chow este cea mai recentă dintr-un lung șir de celebrități și influenceri care au murit subit după ce au promovat vaccinul Covid în numele guvernelor și al Big Pharma în timpul pandemiei.

Mulți editori independenți au relatat despre zecile de persoane sănătoase, inclusiv atleți profesioniști, care au murit subit de la lansarea vaccinului. Sute dintre acești tineri și sănătoși influenceri YouTube au fost diagnosticați acum cu cancer - și mulți dintre ei au recunoscut că suferă de turbo-cancere rare și agresive.

O presă mainstream etică ar fi evidențiat aceste decese pe primele pagini, scoțând la iveală toate opreliștile pentru a investiga exact ce se întâmplă. În schimb, mass-media anulează pe oricine îndrăznește să vorbească, iar guvernele mușamalizează scandalul deceselor în exces.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE