Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Amanta lui Putin e inclusă în pachetul UE de sancţiuni împotriva Rusiei alături de Patriarhul Kiril!

Postat la: 07.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Campioana olimpică de gimnastică acrobatică Alina Kabaeva, despre care se spune că ar fi avut o legătură romantică cu preşedintele Putin, este inclusă în pachetul UE de sancţiuni.

În prezent UE nu a semnat oficial noul proiect de propunere pentru cel de-al şaselea pachet de sancţiuni împotriva Rusiei care ar include şi sancţiuni împotriva Alinei Kabaeva. "Discuţiile au loc. Nu este o bucată de tort, dar trebuie să aşteptăm şi să vedem", a declarat o sursă diplomatică pentru CNN. Pe lista noilor sancţiuni UE este inclus şi liderul Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kiril, potrivit mai mult surse care ar fi văzut documentele integrale.

Kabaeva este o campioană olimpică de gimnastică acrobatică care s-a născut în anul 1983. Legăturile sale cu Vladimir Putin sunt de mai bine de un deceniu, chiar dacă preşedintele rus a negat că ar avea o relaţie cu aceasta. Cei doi s-ar fi cunoscut atunci când Kabaeva era o tânără gimnastă care a câştigat mai multe medalii în Rusia, dar şi la competiţii internaţionale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE