Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Am aflat de ce a venit Kovesi in Romania. EPPO a cerut documente care il baga in șah pe Iohannis in "Afacerea BMW"

Postat la: 10.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In fine, ne-am lamurit si de ce a fost Laura Codruta Kovesi prin tară, in asa-zisul concediu de doua zile - dupa cum l-a numit chiar ea -, nu pentru a-si face campanie electorala sau pentru a-si verifica popularitatea, asa cum au considerat mai multi analisti politici.

In ceea ce ne priveste, am afirmat in repetate randuri ca "Luluța" nu va gandida la presedintia Romaniei, intrucat ea a fost pregatita inca de dinainte de a fi numita la DNA pentru o functie cu mult mai inalta. Impreuna cu Monica Macovei si Vera Jurova au ticluit Parchetul European, iar mai apoi a preluat DNA pentru a experimenta viitoarea functie de forta de la UE. Ca atare, Kovesi e pregatita acum pentru a prelua din 2029 functia suprema de sefa a Comisiei Europene. 

Sursele Ziuanews ne-au informat ca Laura Codruta Kovesi s-a intalnit cu Lucian Bode, seful MAI, si a cerut in numele EPPO (Parchetul European) documentele de achizitie a BMW-urilor de la amicul lui Iohannis, celebrul Schmidt. Iohannis este tinut in sah pentru ca a avut cateva "derapaje" fata de stapanii sai internationali si trebuie pus la locul sau.

Mai multe amanunte in emisiunea de la GOLD FM de AICI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE