Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alerta de atentat cu bomba la Arad. O fosta judecătoare a dat alarma după ce a primit amenintari cu moartea

Postat la: 15.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O fostă judecătoare de la Tribunalul Arad, secția penală, pensionată în urmă cu câteva zile, a alertat Poliţia din Arad, miercuri, la prânz, spunând că pe autoturismul său ar fi montată o bombă, după ce ar fi primit mai multe ameninţări cu moartea.

Forţele de intervenţie specifice au sosit la fața locului și au asigurat zona în primul rând. Mașinile familiei judecătoarei din Arad au fost verificate de către echipele de pirotehniști. A fost verificată și casa magistratului. Nu a fost găsit niciun dispozitiv exploziv. Timp de mai multe ore strada a fost închisă circulației, oamenii care locuiesc aici au fost rugați să stea în propria casă, în final s-a stabilit că alarma era una falsă.

Interesant este faptul că locuința fostei judecătoare se află în apropierea imediată a sediului Poliției de Frontieră Arad. Teama magistratului era că s-ar putea repeta situația tragică în care fostul om de afaceri, Ion Crișan, a fost executat în propria mașină, prin amplasarea unei bombe care a explodat în parcarea unui market, situat la parterul unui bloc din cel mai aglomerat cartier al Aradului. Nici până azi nu se cunosc autorii asasinatului. Zona a rămas sub supraveghere.

Sorin Ghilea

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE