Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Agenda Forumului Davos - ianuarie 2023: George Soros si Klaus Schwab vor prezenta tranzitia spre guvernanța globală!

Postat la: 07.12.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Reuniunea anuală din 2023 va avea loc la Davos, în perioada 16-20 ianuarie. Sunt așteptați peste 2.500 de lideri politici, din mediul de afaceri și societatea civilă.

În ianuarie 2022, evenimentul s-a numit "Istoria la un moment de cotitură" și exact de asta am avut parte peste fix o lună - Federația Rusă a invadat Ucraina. Ne reamintim cu toții discursul lui Klaus Schwab, care a spus că „Acest război este, într-adevăr, un punct de cotitură în istorie și va remodela peisajul nostru politic și economic în următorii ani".

„Pandemia Covid-19 și războiul din Ucraina au declanșat transformări semnificative. Dacă nu sunt abordate riscurile sistemice, promisiunea unui deceniu de acțiune poate deveni un deceniu de incertitudine și fragilitate. Davos 2023 va oferi o platformă unică pentru a genera soluții orientate spre viitor și pentru a aborda cele mai presante provocări globale prin cooperarea public-privat", promite elita globală, care insistă că se reunește la Davos „pentru a face față crizelor actuale în cascadă, dar, mai important, pentru a genera schimbări tangibile pe termen lung".

Principalele teme de discuții pentru Davos 2023 vor include:

1. Crizele energetice și alimentare în contextul unui nou sistem pentru energie, climă și natură;
2. Inflație ridicată, creștere scăzută, economie cu datorii ridicate în contextul unui nou sistem de investiții, comerț și infrastructură;
3. Dificultățile industriei în contextul unui nou sistem de valorificare a tehnologiilor de frontieră pentru inovarea și reziliența sectorului privat;
4. Vulnerabilități sociale în contextul unui nou sistem de muncă, abilități și îngrijire;
5. Riscuri geopolitice în contextul unui nou sistem de dialog și cooperare într-o lume multipolară.

Anul acesta, în cele 400 de sesiuni și grupuri de lucru la Davos, s-a discutat (și) despre obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Organizației Națiunilor Unite. Mesajul a fost că toți lucrează pentru guvernarea globală și controlul digital. Se spune că omenirea a ajuns astăzi într-un punct critic de inflexiune, iar numărul mare de crize necesită acțiuni îndrăznețe. De aceea Soros îi aduce la aceeași masă pe liderii politici și oamenii de afaceri, ca să stabilească în detaliu pașii de urmat.

În realitate, elita de la Davos se joacă de-a găsitul soluțiilor pentru problemele pe care tot ea le-a creat. Invitații lui Soros și Schwab au fost instruiți să creadă și să susțină o formă globalistă de guvernare nealeasă de nimeni, în care afacerile unui grup restrâns sunt forța motrice. La ce să ne așteptăm de la Davos 2023? La o nouă rundă de anunțuri globaliste care vor provoca alte și alte ravagii, fără a remedia, de fapt, nimic. Soluțiile elitei sunt predictibile - identitatea digitală, CBDC-urile (criptomonedele controlate de băncile centrale) și eliminarea emisiilor de carbon.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE