Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adrian Porumboiu lansează un atac virulent la Victor Ponta

Postat la: 09.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe lângă veștile din ce în ce mai proaste din sondajele electorale, Victor Ponta, președintele partidului Pro România, structură politică formată din trădători plecați din PSD, este nevoit să facă față și acuzațiilor unor personalități publice din România.

Ultima astfel de acuzație vine de la Adrian Porumboiu care l-a criticat pe Ponta atât pentru măsurile sale guvernamentale luate atunci când era premier cât și pentru compoziția partidului pe care Ponta îl conduce. Într-o emisiune televizată, Adrian Porumboiu a criticat politicile guvernamentale ale lui Victor Ponta punctând următoarele: "Noi suntem o țară unde nă dăm în cap, toată ziua numai ceartă. Noi nu construim nimic. Vine câte un tembel de prim-ministru, cum a fost Ponta și îmi dă 17 milioane de euro amendă, sancțiune, că 17 vaci nu aveau crotalii. Păi, ce e aia? 1 milion pe vacă. Dacă era din aur, nu era... ".

Fostul arbitru nu s-a oprit însă aici și a mai declarat că "tembelul mai e și în Pro România! Păi, bă, nesimțitule, cum vorbești tu din Pro România? Tu ești într-o gașcă Pro Jilava sau ce mai e pe acolo. Cum poți să construiești ceva în țara asta?" Criticile aduse de Adrian Porumboiu vin într-o perioadă deosebit de nefastă pentru fostul premier. Acesta este acuzat de mai multe surse online că ar fi acceptat colaboratori ai KGB în Pro România (în persoana lui Iurie Leancă) dar și că formațiunea pe care o conduce are surse de putere obscure. La aceste atacuri, Victor Ponta nu răspuns, ci a încercat să se victimizeze, dând vina pe foștii colaboratori din PSD.

Victor Ponta a încercat în acest an să se reinventeze, mizând pe un discurs de auto victimizare. Însă calea spre salvarea sa electorală este extrem de lungă. Pe lângă acuzațiile publice conform cărora și-a plagiat aproape integral teza de doctorat, președintele Pro România trebuie să răspundă acum acuzațiilor extrem de dure pe care personalități publice precum Adrian Porumboiu i le aduc.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE