Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adrian Corduneanu, acuzat că-și maltratează soția: "S-a tatuat din cap până în picioare ca să nu se vadă tăieturile"

Postat la: 24.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie care susține că ar fi rudă cu familia Corduneanu susține că în interiorul clanului interlop se petrec lucruri grave.

Femeiea îl acuză pe Adrian Corduneanu de mai multe ilegalități și vorbește despre soția acestuia. Dezvăluirile ar avea legătură cu scandalul dintre Adrian Corduneanu și soția fratelui său, Alina Filip.

"Îl ții pe fratele geamăn după tine după ce i-ai luat casa"

"Voi vorbiți, dar lumea nu știe... Îl ții pe fratele geamăn după tine după ce i-ai luat casa și-i mai dai câte un pahar de bere. Ești cel mai mare prăduitor, ți-ai legat sângele. Pe Ramona ai terorizat-o, s-a tatuat din cap până în picioare ca să nu se vadă tăieturile", spune M.C., într-un videoclip postat pe Facebook.

Femeia spune că scandalul în familia Corduneanu a plecat de la câteva imobile pe care le-ar fi luat prin manevre dubioase Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu, un alt lider al clanului.

Zilele trecute, o altă apropiată a familiei Corduneanu o acuza pe Alina Filip că a intrat ilegal în posesia unor imobile. Geanina Răuț, una dintre "victimele" Alinei Filip, a mers în zona Sf. Andrei, acolo unde rudele ei au avut o casă pe care au pierdut-o după ce ar fi împrumutat bani de la Alina Filip și Petronel Corduneanu.

"Uitați ce a putut să ne ia Alina Filip și ne-a lăsat pe străzi. Aveam 67 de metri pătrați în spate, iar în față - 72. Ne-a luat tot și ne-a evacuat fără să fie procesul, fără nimic. A adus o mașină de jandarmi și ne-a scos ca pe niște câini.

Eu nici nu eram acasă, eram trimisă la furat prin alte țări să îi trimit camăta, gentuțe de firmă, și ochelari de firmă, trase cu cardurile. Ea și soțul ei, Petronel, au profitat de mine să le trimit toată camăta și casa tot nu ne-a dat-o. După ce i-am dat toți banii și mi-a spus că trebuie să-i mai dau 100.000 de euro. Mi-a luat bilete mie și cumnatei mele și ne-a trimis în Tenerife la furat. Din 2009 îi dau camătă lu Petronel Corduneanu, dar gata", a spus Geanina Răuț.

Cine sunt Cordunenii

Istoria clanului Corduneanu, cea mai periculoasă grupare de interlopi din Moldova, a început undeva în jurul anilor '90. În anul 2002 Costel Corduneanu s-a retras din activitatea sportivă, însă deja era cunoscut că lider al grupării de numele căreia avea să se lege infracțiuni grave de crimă organizată.

Clanul Corduneanu activează în Iași, iar numele membrilor grupării au ajuns celebre în toată țara și chiar peste hotare din cauza scandalurilor, a actelor de violență și a furturilor.

Înainte de a fi cunoscut drept liderul celui mai de temut clan de interlopi din Iași, numele lui Costel Corduneanu era legat de performanța sportivă. A fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind campion mondial la cadeți, vicecampion european și participant din partea României la două ediții ale Jocurilor Olimpice. La Barcelona, în 1992, unde a obținut locul nouă și la Atlanta, în 1996, când s-a clasat pe locul 14.

În Iași activează mai multe clanuri interlope, acestea ocupându-se cu diverse infracțiuni grave.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE