Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adevărul din spatele imaginii lui Pescobar: se prezintă în ipostaze de lux, dar este executat silit de către bănci

Postat la: 01.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, deține lanțul de restaurante "Taverna Racilor", intrat recent sub tirul celor de la ANPC. În mediul online, Pescobar pozează într-un om de afaceri extrem de prosper, cu mașini de lux și alte bunuri care indică bunăstarea.

Sub stratul de poleială, realitatea este cu totul alta. În 2022, o societate de executori judecătorești l-a dat în judecată pe Paul Nicolau pentru a încasa sumele poprite de către firma la care acesta este angajat, Commercial Diplomatic Club SRL (care administrează în prezent „Taverna Racilor' din Herăstrău, fiind deținută de tatăl lui Nicolau).

„În cadrul dosarului de executare silită (...) a fost emisă la data de 29.04.2022 către terţul poprit S.C. Commercial Diplomatic Club S.R.L., adresa de înfiinţare a popririi asupra venitului net lunar al debitorului Nicolau Paul, până la încasarea sumei de 102.363,89 lei reprezentând debit, comisioane operaţionale şi cheltuieli de executare, adresă comunicată terţului poprit la data de 04.05.2022', se arată în dosarul instanței.

Suma pentru care Pescobar a fost executat silit era de peste 102.000 de lei, datorie către Libra Internet Bank, iar terțul poprit, și anume firma care-i dădea salariul, nu părea să rețină sumele care să fie virate băncii.

Dar Commercial Diplomatic Club SRL a demonstrat că i-a reținut banii din salariu lui Pescobar: „instanţa reţine că terţul poprit şi-a îndeplinit obligaţia, achitând în contul SCPEJ (...) (executorii judecătorești - n.r.) reţinerile pentru 3 luni, respectiv suma de 1500 lei (a depus înscrisuri în acest sens).'

Dat fiind că firma îi reține lunar din salariu lui Paul Nicolau câte 500 de lei, înseamnă că acesta este angajat cu salariul minim pe economie. Drept urmare, suma, ce depășește 102.000 de lei, va fi achitată integral în... 17 ani!, mai notează sursa citată.

Pescobar a decis să-și vândă bolidul de lux Lamborghini Urus, cumpărat, în urmă cu 10 luni, cu aproximativ 300.000 de euro. Anunțul de vânzare intervine la mai puțin de un an de când și-a achiziționat superbul bolid de lux, într-o perioadă în care afacerile sale au avut de suferit, fiindu-i închise mai multe restaurante. Pescobar are însă altă explicație pentru decizia de a-și vinde Lamborghiniul.

„Anunţ de vânzare Urus. Pescobar, unic proprietar, Urus 14.000 km, atât s-a putut. Avionul de pe lume. Cu tot cu laptop, cu tot cu secret, cu tot cu icoane de la Athos. Vindem, tati, că n-avem ce să facem cu atâtea, dă urât după aia', e anunţul de vânzare postat de Escobar pe TikTok.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE