Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Acum am aflat de ce se afla Jill Biden de fapt in România: A călătorit în secret în Ucraina și s-a întâlnit cu soția lui Volodimir Zelenski!

Postat la: 08.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prima doamnă a SUA, Jill Biden, a făcut duminică o vizită neanunțată în Ucraina pentru a-și arăta sprijinul pentru poporul ucrainean. Călătoria lui Jill Biden a fost secretă, devenind cel mai recent cetăţean american important care a intrat în Ucraina de la începutul războiului în luna februarie. Astfel se explica de de a folosit "de acoperire" vizita in Romania, tara noastra fiind, de fapt, una de tranzit.

Jill Biden a vizitat o școală care servește drept adăpost temporar și s-a întâlnit cu prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, scrie Reuters. Când a ajuns la şcoală, Biden a îmbrăţişat-o pe Zelenska şi i-a dăruit un buchet de flori. „Am considerat că este important să arătăm poporului ucrainean că acest război trebuie să se oprească, că războiul a fost brutal și că poporul Statelor Unite este alături de poporul ucrainean", a declarat Biden. Cele două Prime Doamne s-au reunit într-o sală mică de clasă, fiind aşezate faţă în faţă la o masă şi au discutat în faţa reporterilor înainte de a avea o conversaţie privată.

Olena Zelenska i-a mulţumit lui Jill Biden pentru "acţiunea sa curajoasă". "Înţelegem care sunt măsurile necesare care trebuie luate astfel încât Prima Doamnă a SUA să vină aici în timpul unui război când au loc acţiuni militare în fiecare zi, unde sirenele aeriene se aud în zilnic - chiar şi astăzi", a afirmat Prima Doamnă a Ucrainei. După întâlnirea lor privată, cele două s-au alăturat unui grup de copii care locuiesc în şcoală şi au realizat urşi de hârtie creponată pentru a-i oferi cadou de Ziua Mamei.

Vizita lui Jill Biden s-a limitat la vestul Ucrainei. Rusia îşi concentrează puterea militară în estul Ucrainei. Prima Doamnă a SUA a petrecut aproximativ două ore în Ucraina. Jill Biden a fost duminică și în Slovacia, unde s-a întâlnit cu refugiaţi ucraineni, în ultima zi a turneului său în Europa. "Inimile poporului american sunt alături de mamele din Ucraina", a spus ea. Biden va părăsi regiunea luni, după un turneu de patru zile. Jill Biden s-a aflat sâmbătă în România.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE