Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Acum a venit rândul sportului și a sănătății...

Postat la: 22.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nu este un secret că sunt... dinamovist! Da, Dinamo este echipa mea de suflet. Useriștii se vor simți „arși" de aceste rânduri, mai ales că vizează realitatea din Sectorul 2. Acolo unde echipa „fantastică" a lui Radu Mihaiu se aliniază orbește la deciziile lipsite de orice rațiune ale celebrului Nicușor Daniel Dan. Un fel de primar general fără voie, voință și... viziune. Nicușor Daniel Dan - un fel de nimeni nimic al Noului București - care este sprijinit frenetic de Ludovic Orban, Teodor Stamule și Vlad Voiculescu.

Marius PavelNu este un secret că sunt... dinamovist! Da, Dinamo este echipa mea de suflet. Useriștii se vor simți „arși" de aceste rânduri, mai ales că vizează realitatea din Sectorul 2. Acolo unde echipa „fantastică" a lui Radu Mihaiu se aliniază orbește la deciziile lipsite de orice rațiune ale celebrului Nicușor Daniel Dan. Un fel de primar general fără voie, voință și... viziune. Nicușor Daniel Dan - un fel de nimeni nimic al Noului București - care este sprijinit frenetic de Ludovic Orban, Teodor Stamule și Vlad Voiculescu.

În „grădina mare" peste care sălășluiește Radu Mihaiu, Sectorul 2, comunitatea, inclusiv microbiștii, este pe cale să piardă 8,5 miliarde de lei. Un fleac comparativ cu contractele de consultanță ale și mai celebrului Cristian Ghinea. Însă, din cauza lui Nicușor Daniel Dan - care va intra în istorie drept primarul care a pulverizat piața construcțiilor și dezvoltărilor imobiliare prin suspendarea PUZ-urilor - obiectivele publice de importanță națională și municipală sunt puse în pericol și se află în imposibilitatea respectării graficelor de lucrări și, implicit, a termenelor asumate. Mai știm faptul că pentru Nicușor Daniel Dan totul este relativ. De la apa caldă și până la promisiunile electorale. Însă, printre obiectivele considerate de importanță strategică la nivel guvernamental se numără și baza sportivă multifuncțională - Clubul Sportiv „Dinamo București" (în valoare de peste 700 de milioane de lei), construirea complexului sportiv național de tenis - Ministerul Sportului prin Complexul Sportiv Național „Lia Manoliu" (în valoare de peste 300 de milioane de lei), reabilitare, modernizare și dotări bazin de înot descoperit din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București (în valoare de peste 25 de milioane de lei).

Din păcate, useriștii în frunte cu Nicușor Daniel Dan susțin, în stilul caracteristic plin de vehemență, că aceste proiecte sunt lipsite de importanță și solicită menținerea suspendării PUZ asupra acestor obiective publice de interes național și municipal. Cu alte cuvinte, prin demersul lor iresponsabil, ei - progresiștii - susțin oprirea proiectelor. Adică, mai dau o lovitură bugetului consolidat. Cum spuneam, un fleac de 8,5 miliarde de lei.

Demersurile lor nu numai că sabotează bugetul, dar pulverizează și interesele comunității. Altfel, nu am putea explica de ce, pe lângă ura viscerală împotriva sportului, sunt și împotriva construirii unor obiective ce țin de sănătatea publică, precum Institutul Clinic Fundeni și Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu". Culmea este că Vlad Voiculescu - membru marcant al useriștilor - se ocupă direct sau prin intermediari spitalele din București. Adică, ori sunt incompetenți, ori sunt impostori, ori au o ură bolnavă a comunității. Sau, poate, toate trei.

Pe de altă parte, jocul politic poate fi înțeles. Însă, și jocul politic are limitele lui. Adică, faptul că incompetența și impostura te-au adus în opoziție, nu înseamnă că trebuie să omori proiectele din PNRR. Acel PNRR făcut și semnat de USR într-o manieră lipsită de transparență. Acel PNRR prin care Cristian Ghinea - eminența cenușie useristă - oferă servicii de consultanță. Pe bani mulți și foarte mulți...

Toate aceste demersuri useriste susținute de Nicușor Daniel Dan vor distruge proiectele care au deja finanțare și care sunt pentru comunitate. Ori, în condițiile în care în aproape 3 ani a suspus un singur PUZ aprobării Consiliului General, este de presupus că realizarea unei alte documentații de urbanism pentru obiective publice nu poate să fie finalizată într-un timp foarte scurt. Și, pentru ca să înțeleagă și useriștii, este vorba de obiective publice! Adică, pentru comunitate și cetățeni. Acei cetățeni cărora le promiteau, în campania electorală, faptul că ei - useriștii în frunte cu Nicușor Daniel Dan - reprezintă calea. Realitatea a demonstrat că ei reprezintă doar calea eșecului, a imposturii și a incompetenței.

Marius Pavel, Consilier General PSD

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE