Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident cu 50 de masini pe o autostrada din Germania, dupa o furtuna puternica

Postat la: 29.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un accident in lant cu 50 de masini s-a produs pe Autostrada A71 din Germania. Carambolul s-a produs dupa o furtuna violenta cu grindina, spun autoritatile. Cel putin 25 de oameni au fost raniti.

Scene teribile au fost surprinse duminica dupa-amiaza pe autostrada A71, in centrul Germaniei, intre localitatile Suhl si Meiningen. Potrivit ziarului Bild, a fost o furtuna puternica, cu grindina, iar asfaltul a devenit alunecos. Pentru soferi, drumul a devenit un pericol major. Multi nu si-au mai putut controla masinile si au inceput ciocnirile in lant.

Conform martorilor, coloana de automobile lovite se intinde pe o distanta de cateva sute de metri. Au fost accidente pe ambele sensuri de autostrada. La locul accidentului in lant a fost o mobilizare masiva a echipelor de interventie. Numeroase ambulante, masini de politie si pompieri au venit pentru a acorda asistenta victimelor. Inclusiv elicoptere medicale au fost raportate in zona, pentru a prelua urgentele.

Politistii germani spun ca nimeni nu a murit in seria de accidente, dar sunt cel putin 25 de raniti. Patru dintre ei sunt mai grav si au fost transportati imediat la spital. Unii raniti usor au primit ingrijiri la locul accidentului. Cele mai multe accidente s-au inregistrat pe sensul catre Shweinfurt, catre sud. Pe celalalt sens au fost doar 4 automobile lovite. Multe dintre cele 50 de masini au fost serios avariate in carambolul urias.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE