Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accesorii la modă pentru femei - cum să-ți completezi look-ul?

Postat la: 28.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Te-ai întrebat vreodată de ce unele femei arată mereu impecabil și afișează un look rafinat, indiferent de stilul vestimentar abordat? Ei bine, răspunsul pare să fie legat de modul în care acestea aleg și combină accesoriile. Elementele precum genţile de damă, ceasurile, curelele, eşarfele sunt detalii care pot oferi vibe şi energie ţinutelor cu rochii vaporoase sau, dimpotrivă, un plus de eleganță stilizărilor cu blugi. Pentru că accesoriile sunt esenţiale, ne-am propus să descoperim câteva recomandări legate de asortarea lor.Tot în rândurile următoare vei găsi câteva trucuri legate de modul în care să alegi genţile de damă, ceasurile, curelele şi bijuteriile, pentru a te bucura de avantajele lor.

Cum integrezi corect accesoriile în ținutele tale?

Este cunoscut faptul că accesoriile îmbogăţesc ţinutele şi le oferă ceva din farmecul lor scoţându-le din monotonie.  Totuși pentru a beneficia de ele trebuie să le selectezi corect, diferența între stil și kitch este firavă. Sunt anumite accesorii ce au versatilitate ridicată, contribuind la realizarea unor stilizări moderne, urbane semi-formale și impecabile. Există şi accesorii ce se pretează cu precădere stilurilor casual şi sport, dar şi variante cu care nu dai greş când le introduci în outfituri elegante sau formale. 

Când vorbim de genti dama, vorbim de accesorii universale, piese ce au funcţionalitate crescută și care au puterea de a orienta stilul unei ţinute. La fel ca şi eşarfele sau curelele, acestea sunt elemente ce pot condimenta ţinuta sau pot aduce echilibru oferind un look distins.

Mizează pe accesorii neutre, dacă ţinuta aleasă este una colorată, optează pentru imprimeuri sau variaţii coloristice extreme. O geantă nude, albă sau neagră îşi va atinge ţinta, dacă alegi să o asociezi cu rochii înflorate, salopete cu buline, tricouri imprimate şi blugi cu rupturi decorative. Aceeaşi geantă neutră este detaliul care scoate în evidenţă o ţinută cu o rochie tip cămașă, dar şi un outfit de festival creat în jurul unei perechi de pantaloni de piele, top cu imprimeuri şi pălărie asortată. Aceeaşi regulă a neutralităţii o poţi aborda şi în cazul unei eşarfe sau unei curele.

Alege genţi dama colorate, cu imprimeuri sau accesorizare bogată dacă îţi doreşti să aduci energie unei combinații predominant albe, albastre, roz pastel, gri, bej sau celei dominate de negru. Gențile cu paiete, imprimeuri sau cu forme ciudate sunt accesoriile cheie pentru un look polish urban.

Dacă vorbim de ceasuri damă,  cu siguranţă, spunem stil şi rafinament. Acestea au depăşit statutul de accesorii, fiind considerate adevărate bijuterii. Pentru ţinute perfect accesorizate este important să le alegi corect. Trebuie să ştii că ceasurile cu design minimalist şi curele din piele sunt variantele recomandate în cazul ţinutelor smart şi office. Oferă o eleganță aparte, îndulcind aspectul sobru al acestora. Variantele cu brăţări metalice, cu accesorizare simplă sau bogată merită antenție dacă-ţi doreşti să defineşti ţinute urbane, elegante, în tendinţe. Variantele cu brăţări din silicon şi funcții inteligente sunt alegeri perfecte dacă-ţi doreşti să creezi ținute sport casual deosebite. 

Ce genţi de damă sunt must-have-uri?

Cu siguranţă, există o serie de accesorii pe care orice femeie modernă trebuie să le dețină în garderobă. Printre acestea se numără genţile. Practic se poate spune că sunt adevărate arme, iar motivul nu este legat de funcţionalitate, ci mai degrabă de impactul estetic pe care îl crează.

Dacă vorbim de genţi de dama must have, spunem: 

  • Geanta de umăr -  o piesă universală ce îţi permite să completezi în mod distins stilizările smart, office, casual urbane. Se potriveşte perfect cu piese basic - blugi, tricouri, rochii sport, salopete scurte, dar completează la fel de uşor ţinutele cu rochii vaporoase sau pe cele cu pantaloni eleganţi şi pantofi cu toc.

  • Micro Geanta este acea piesă în care încap doar telefonul, un balsam pentru buze şi cheile. O poţi purta la ţinute ceremoniale, formale, semi formale, la festivaluri sau în club. Este o achiziţie şi poate lua, cu succes locul, rucsacului mic.

  • Geanta office sau  piesa de rezistență pentru ţinutele formale şi semiformale. Piesa ideala este o geantă de dimensiune medie în care pot fi introduse numeroase obiecte personale. Este alegerea perfectă pentru birou , întâlniri oficiale, însă poate fi utilizată şi în alte situaţii.

Ce ceasuri damă să alegi pentru a arăta mereu impecabilă?

La fel ca şi gențile, şi ceasurile, sunt accesorii ce desăvârşesc personalitatea, înfrumuseţând ţinutele create. Fie că preferi energia furnizată de ceasurile sport sau eleganța şi rafinamentul furnizate de un ceas clasic este important ca acestea să fie impecabile. Mizează pe ceasuri ce poartă amprenta producătorilor consacraţi, care se evidenţiază prin rezistenţă, eficiență şi durabilitate. 

Alegând ceasuri dama cu brăţări metalice, selectezi versatilitate. O astfel de piesă poate fi singura bijuterie a unui outfit rafinat. Un ceas cu brățară din piele este alegerea femeilor ce doresc să confere stil şi rafinament ţinutelor pe care le creionează, pe când varianta cu brățară din silicon aduce un aer modern, dinamic potrivindu-se perfect stilizărilor casual şi sport. 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE