Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Abuzuri sexuale în masă comise de vindecători spirituali: femeile mergeau pentru ajutor și erau violate pentru "vindecarea de spirite malefice"!

Postat la: 08.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Femeile care mergeau la vindecători spirituali pentru ajutor erau ulterior exploatate sexual! O anchetă desfăşurată de BBC a descoperit dovezi privind abuzuri sexuale la scară largă comise de vindecători spirituali în Maroc şi Sudan.

Aceştia sunt acuzaţi de violuri, abuzuri sexuale şi manipularea cu scopul întreţinerii de relaţii sexuale. Un consilier al guvernului sudanez a recunoscut că situaţia actuală este "haotică" şi este nevoie de reforme.

BBC a descoperit că femeile care mergeau la vindecători spirituali pentru ajutor erau ulterior exploatate sexual. Jurnalista BBC sub acoperire a fost contactată pentru a întreţine relaţii sexuale de un vindecător, apoi un altul a atins-o sexual în timpul primei vizite la el.

Mai mult de 80 de femei din Maroc şi Sudan au declarat pentru BBC că au fost violate, abuzate sau manipulate de astfel de persoane, care le-au spus că trebuie să fie vindecate de spiritele malefice. Practica nu este reglementată şi sunt apeluri tot mai multe pentru reforme, însă autorităţile sunt reticente în a recunoaşte că există astfel de probleme - transmite corespondentul BBC.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE