Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A omorât un om și a fugit de la locul faptei

Postat la: 16.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat a fost omorât, iar autorul a fugit de la locul faptei. Poliția face cercetări în acest caz, fapta oetrecându-se duminică dimineață, puțin după ora 2.00.

Dimineața aceasta la ora 2,15, "un autor necunoscut a condus un autoturism ale cărui marcă, culoare sau număr de înmatriculare nu se cunosc, pe DN 79, în afara localității Zimand Cuz, din direcția Oradea spre Arad, și ajungând la km 8+440 m, a surprins și a accidentat mortal o persoană neidentificată de sex masculin, de aproximativ 30 ani, care în calitate de biciclist circula în aceeași direcție", informează Poliția Arad.

Biciclistul, au constatat anchetatorii, a riscat enorm: nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizant fluorescente, de asemenea bicicleta nu era echipată regulamentar. În continuare se fac cercetări si verificări pentru identificarea conducătorului auto și a biciclistului pentru luarea măsurilor legale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE