Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A murit "El Risitas" - barbatul cu cel mai molipsitor ras de pe Internet VIDEO

Postat la: 29.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Umoristul Juan Joya Borja avea 65 de ani si a devenit celebru in intreaga lume dupa o aparitie la televiziune in 2007. Rasul sau ciudat, dar foarte contagios, a devenit viral pe retelele de socializare, majoritatea internautilor nestiind numele real al personajului.

In emisiunea devenita celebra, comicul din Sevilia povestea experiente din tineretea sa, pe cand avea slujbe temporare sau intamplari dintr-un restaurant, iar rasul sau molipsitor a inspirat multi autori de filmulete comice postate pe internet, subtitrate in mod fals, fara legatura cu semnificatia celor relatate de "El Risitas".

In septembrie 2020, barbatului cu ras celebru i s-a amputa un picior din cauza problemelor vasculare, iar fanii sai au reusit sa stranga 14.000 de euro pentru a-l ajuta. Rasul sau celebru, glumele, personalitatea si faimosul sau slogan 'cunaooo' l-au facut popular cu porecla El Risitas.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE