Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A murit Dumitru Puzdrea, fost deputat PNL și PRM. Prezenta urme de violență iar cazul a fost preluat de criminalisti

Postat la: 28.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul deputat al PNL și PRM, Dumitru Puzdrea (81 de ani) a fost găsit mort în propria locuință. Trupul acestuia prezenta urme de violență, iar la fața locului au sosit mai multe echipaje de la Poliție și INML.

Conform surselor judiciare Puzdrea ar fi murit după ce a căzut de la balconul vilei în care locuia. În urmă cu aproape o săptămână în zonă ar fi avut loc o spargere, după cum spun oamenii din zonă. Cazul a fost preluat de criminaliștii din Capitală.

"La data de 28 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 1, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constatat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.", arată Poliția Capitalei.

La randul ei, familia asteapta ca politia sa elucideze cauzele mortii lui Dumitru Puzdrea. Fiica sa, Andreea Marinescu-Puzdrea, a avut un comunicat catre mass-media: "Vestea mortii neasteptate a fiintei iubite ne-a indurerat, cel care a fost DUMITRU PUZDREA. Nu exista cuvinte care sa ne poata alina durerea si tristetea prin care trecem. De acum inainte nu-l vom mai vedea decat prin fereastra amintirilor. Doamne, odihneste-l in pace! Familia indurerata asteapta vesti despre cauza mortii tatalui nostru, Dumitru Puzdrea,plecat in lumea celor drepti pe neasteptate!"

Dumitru Puzdrea, figură controversată a perioadei tranziției românești, implicat în celebrul dosar "Flora", privind construcția ilegală a unui centru comercial. În acest dosar apărea și numele fostului președinte Traian Băsescu, cel care era acuzat de retrocedarea ilegală a unui teren, în perioada cât a fost primar general al Capitalei. El a intrat în politică și a devenit în 2000 deputat de Neamț.

A fost ales în legislatura 2000-2004 pe listele PRM. În iunie 2005 a trecut la PNL și a fost membru în grupul parlamentar de prietenie cu Regatul Bahrein. Ulterior a fost ales pentru un nou mandat din partea PNL în legislatura 2004 și 2008.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE