Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












„A fost oribil". O tânără de 18 ani a pierdut sarcina, după ce a aşteptat 12 ore la Urgenţe: „Personalul se ocupa de drogaţi"

Postat la: 23.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Amy Rennie, 18 ani, a pierdut sarcina, după ce a aşteptat mai bine de 12 ore pentru a fi primită la Urgenţe. Tânăra acuză că în sala de aşteptare erau persoane care consumaseră alcool şi droguri.

Tânăra din Marea Britanie, însărcinată în 10 săptămâni, a mărturisit că a fost nevoită să aştepte 12 ore pentru a fi primită la Urgenţe, acolo unde i s-a făcut doar o radiografie care a constatat decesul bebeluşului, scrie Mirror.

Amy a spus că în sală erau persoane care consumaseră alcool şi droguri. „Nu vreau ca nimeni să treacă prin ce am trecut eu în acea zi. Personalul se ocupa de oameni care consumaseră alcool şi droguri şi a fost oribil. Ştiu că nu sunt singura care a trecut prin asta. În acea seară erau mulţi oameni care au fost nevoiţi să aştepte ore întregi pentru a fi consultaţi", a povestit britanica.

Femeia, care mai are un băiat în vârstă de un an, a mai mărturisit că s-a dus la Urgenţe după ce a început să aibă sângerări. Acesteia i s-a spus că timpul de aşteptare poate fi şi de şapte ore.

„Am întrebat la recepţie dacă eu trebuie să aştept atât, dat fiind că aveam probleme cu sarcina şi mi s-a spus că mai erau doar două persoane în faţa mea şi că după aceea pot fi consultată", a mai spus ea.

În urma unor teste, asistentele i-au spus că totul este normal, deşi ea încă sângera. Într-un final, britanica a fost luată de medici pentru un consult amănunţit, unde a aflat că bebeluşul ei era mort.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE