ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




A fost distrus cel mai mare laborator de droguri din istoria UE: care sunt legăturile cu Ucraina

Postat la: 02.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poliția poloneză și cea ucraineană au demontat cel mai mare laborator de droguri din istoria UE. Ofițerii Biroului Central de Investigații ale Poliției (CBŚP), împreună cu poliția ucraineană, au demontat cel mai mare laborator de producție de droguri din istoria Poloniei și a întregii Uniuni Europene. De asemenea, au confiscat 200 de kilograme de opioide sintetice.

În cadrul operațiunii, ofițerii au demontat un laborator de opioide sintetice care producea metadonă sub formă cristalină, precum și opt multi-laboratoare din Polonia și Ucraina, care produc catinone sintetice - mefedronă și Alfa-PVP. Au fost inspectate în total 38 de locații în care au fost produse sau depozitate substanțe. Ca parte a cazului, șapte reprezentanți din gruparea infracțională au fost reținuți în Polonia și Ucraina și arestați temporar în baza unor ordine judecătorești.

Aceasta a fost cea mai mare operațiune din istoria organelor de drept europene, care vizează combaterea producției de opioide sintetice, desfășurată de ofițerii CBŚP împreună cu Departamentul pentru Combaterea Criminalității Drogurilor din cadrul Poliției Naționale a Ucrainei, cu sprijinul Parchetului Național, Europol, platforma EMPACT NPS/Droguri de Sinteză și Unitatea Centrală Antiterorism a Poliției BOA, transmit autoritățile.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE