Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A evadat un deţinut periculos condamnat pentru tentativă la omor!

Postat la: 23.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, care ispăşea o pedeapsă la închisoare pentru tentativă la omor a reuşit să evadeze, azi-dimineaţă, în judeţul Tulcea.

În fapt, el a fugit de la punctul de lucru de pe raza localităţii Mineri, iar fapta este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani. Bărbatul care a evadat era condamnat la 8 ani şi 273 de zile de închisoare pentru tentativă de omor. Bărbatul ispăşea pedeapsa în regim semideschis şi a reuşit să evadeze în jurul orelor 8.30. Poliţiştii au format filtre, pentru prinderea deţinutului, pe nume Regep Samir.

SEMNALMENTE

Tip păr - negru întins
Tip urechi - mijlocii depărtate superior
Tip faţă - rotundă, ten măsliniu
Tip frunte - frunte lată
Tip sprâncene - arcuite
Tip ochi - căprui
Tip nas - rectiliniu
Tip mustaţă - nu poartă
Tip gură - gură mică
Structură - statură atletică
Înălţime - 1,70

La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de trening gri, bluză neagră, încălţăminte sport de culoare albă. „În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Tulcea şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea", au anunţat reprezentanţii Penitenciarului Tulcea. Persoanele care au date despre unde s-ar putea afla bărbatul sunt rugate să sune la 112 sau la Penitenciarul Tulcea - la numărul de telefon: 0240 531551.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE