Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












3 tricouri de damă elegante pentru un anotimp în care să strălucești

Postat la: 24.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sunt unele dintre cele mai basic piese vestimentare pe care le deții. Cel mai probabil, ai o grămadă de astfel de tipuri de haine la tine în dulap. De la clasicele tricouri într-o singură culoare, precum cele albe, negre, bleumarin sau crem, până la cele cu imprimeuri cât mai diferite și cu mesaje care să se potrivească fiecărei stări prin care treci pe parcursul unei zile.

Unele femei ar spune că este dificil să găsești tricouri de damă elegante, pentru că lucrurile nu țin doar de stilul tricoului, cât, mai ales, de imprimeurile pe care acesta le are, de materialul care se poate așeza pe tine șnur sau care, din contră, îți scoate în evidență fix acele părți ale corpului pe care nu ai vrea să le afișezi atât de mult. Și, pentru că este vorba despre un element vestimentar atât de basic, multe dintre femei nu acordă atât de multă atenție atunci când le cumpără.

Iată, așadar 3 tricouri de damă elegante pentru un anotimp în care să strălucești

Un tricou de damă elegant Polo

Deși multă vreme aceste tricouri au fost asociate cu practicarea unui sport și mai ales cu sexul masculin, în ultima vreme, se pare că au cucerit garderobele femeilor. Asta și pentru că, indiferent de culoare, pot fi purtate atât cu blugi sau fuste din denim, cât și cu un pantalon mai elegant.

Indiferent de stilul pe care îl aplici, ideea de eleganță rămâne o constantă. Iar dacă adaugi și un pulover ușor pe umeri sau la brâu și accesorizezi întreaga ținută cu un ceas și o pereche de ochelari de soare, vei obține un look demn de cele mai în vogă reviste de modă.

Un tricoul de damă elegant negru

Este clasic și tocmai de aceea nu ar trebui să lipsească din garderoba ta. Îl poți cumpăra într-o varietate de modele și de materiale, astfel încât să ai unul pentru mers la sală sau la o plimbare prin oraș, dar și unul pe care să-l îmbraci la o petrecere sau la o serată, combinat cu o pereche de pantaloni eleganți sau cu o fustă uni.

Deși nu este recomandat să porți culoarea neagră pe timp de zi, mai ales pe timp de vară, când căldura parcă ți se lipește de piele mai ceva ca o lipitoare, aceste topuri în nuanțe închise sunt ideale pentru purtat seara.

Un tricou elegant de damă cu statement

Probabil că deții deja o mulțime de astfel de topuri sau de bluze elegante, care au inscripționate, în partea din față sau în cea din spate, un mesaj în care crezi. Chiar dacă există multe modele care seamănă între ele, mesajele pe care le afișează sunt mult mai personale. Iar la prima vedere, fără să cunoști persoana din fața ta, poți înțelege foarte multe despre cine este aceasta doar citind un mesaj pe care îl afișează pe tricou.

Atunci când îți cumperi topuri pentru perioada verii, încearcă să acorzi atenție suplimentară materialelor din care sunt făcute. Pentru că vara este un anotimp mult mai pretențios. Ai nevoie de materiale care să permită pielii tale să respire, de topuri care să nu se lipească de piele, ci care, din contră, să acționeze ca un scut împotriva temperaturilor ridicate.

Aruncă un ochi și pe noile tendințe ale momentului. Spre exemplu, în ultima perioadă au revenit la modă crop topurile. Însă, dacă nu ești un fan al acestui tip de îmbrăcăminte, dar te întrebi cum ai putea purta un element vestimentar de genul, soluția ideală o reprezintă pantalonii sau fustele cu talie înaltă. Un sarafan de blugi poate face echipă extraordinară, de asemenea, cu un astfel de tricou.

Pentru inspirație, poți arunca o privire și în cataloagele de modă sau poți spiona paginile de social media ale vedetelor mai mult sau mai puțin cunoscute, cărora le place să-și etaleze ținutele nu doar fizic, ci și în mediul online. Vei observa că multe dintre acestea pot fi replicate, pentru că până și cele mai bogate vedete recurg la ținute simple.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE