Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












3 sfaturi de decor pentru a crea atmosfera potrivită într-o sufragerie modernă

Postat la: 21.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O atmosferă modernă în sufragerie nu este greu de creat, însă este importantă alegerea elementelor potrivite, cu detaliile de decor care vor ajuta la crearea acesteia. Culorile alese, accesoriile de decor, modul în care aranjezi mobilierul sau iluminatul din încăpere sunt câteva dintre elementele care vor crea atmosfera potrivită într-o sufragerie modernă, iar despre acestea vei afla mai multe din acest articol.

Culori neutre, nuanțe contrastante 

Dacă dorești să creezi o atmosferă modernă în sufrageria ta, optează pentru un decor în culori neutre sau în nuanțe contrastante. Alb, gri sau negru, dar și nuanțele de bej vor crea un fundal relaxant, o atmosferă modernă și discretă. 

Dacă dorești să creezi un decor modern care să atragă atenția, optează pentru elemente de contrast în culori mai puternice. Alege dintre modelele de covoare de culoare albastru închis sau accesorii de culoare verde smarald sau galben muștar pentru a completa perfect decoruri atractive care vor impresiona orice privire. 

Mobilier cu linii curate sau accente metalice 

Un decor modern poate fi creat doar cu ajutorul pieselor de mobilier cu forme simple și linii curate. Poți opta pentru canapele sau fotolii cu brațele și spătarul drept pentru a obține un aspect contemporan și încearcă, pe cât posibil, să eviți ornamentele excesive. 

Totodată, poți opta pentru piese cu accente metalice: picioare de metal, cadrul de metal. Poți alege o comoda cu sertare care are astfel de detalii în nuanțe aurii sau argintii pentru un efect elegant și modern. 

Elemente decorative inedite 

Tablouri sau postere care se potrivesc stilului contemporan, decorațiuni precum vaze interesante sau obiecte de colecție, mici sculpturi care vor aduce un strop de originalitate în decorul sufrageriei, fiecare dintre aceste elemente poate fi potrivit pentru a crea atmosfera contemporană dorită. 

Totodată, poți opta pentru plante de interior care aduc viață, prospețime și o senzație de cald în acest spațiu al relaxării. Nu uita că este important să alegi plantele care se potrivesc nivelului de lumină din cameră, iar în acest fel vei crea atmosfera ideală. 

În același timp, poți ține cont de crearea unui colț de lectură sau a unui spațiu de meditație. Aranjează mobilierul astfel încât să creezi o atmosferă deschisă și plasează în mod strategic oglinzi în diverse colțuri ale încăperii pentru a crea senzația de cameră mai mare și mai luminoasă. Oricare ar fi schimbările pe care dorești să le faci, asigură-te că acestea vor reflecta personalitatea și preferințele tale, iar sufrageria va deveni, în acest fel, un spațiu personal, în care vei avea parte de momente de relaxare perfecte.

Sursa de imagine: Photographee.eu - stock.adobe.com

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE