Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












120 de persoane evacuate dintr-un supermarket din Ploiești. Mai multe persoane au leșinat

Postat la: 19.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Incident grav, joi seară, în complexul comercial Winmarkt Big din zona Gării de Sud din Ploiești. Potrivit ISU Prahova, pompierii militari au asigurat măsurile specifice de protecție ca urmare a manifestării unui miros persistent, încă necunoscut la subsolul magazinului Big.

Totodată, șase muncitori manifestă o stare de rău, motiv pentru care au fost asistați în ambulanțe pentru a fi evaluați medical, scrie Realitatea de Ploiești. Aproximativ 120 de persoane aflate în supermarketul Carrefour de la parterul centrului comercial Big au fost evacuate preventiv. Toți cei 6 care manifestau stare de rău, respectiv greață și amețeli, sunt angajați ai supermarketului. În total, opt persoane au fost asistate medical la fața locului. Nicio persoană nu a fost transportată la spital. O echipă de la Distrigaz verifică potențiale scurgeri de gaze în subsolul clădirii. Anchetatorii nu exclud posibilitatea unei glume proaste, care a constat în folosirea unui spray iritant lacrimogen.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE