Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ziaristii de la Marca au anuntat ca Messi i-a indeplinit rugamintea lui Mircea Lucescu

Postat la: 05.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Momentul de la pauza meciului Barcelona-Dinamo Kiev, scor final 2-1, în care Mircea Lucescu l-a strigat pe Leo Messi şi au discutat preţ de câteva secunde a fost subiectul celei mai citite ştiri de sport a zilei de ieri.

Pentru că nu s-a auzit clar ce au au discutat cei doi, s-a presupus că antrenorul român i-a cerut tricoul decarului argentinian. Din semnele lui Messi s-a înţeles că nu e nicio problemă şi că i-l va da la vestiare. La finalul discuţiei de pe teren, s-a auzit cum Lucescu i-a strigat că-i mulţumeşte. Cei de la Marca, citaţi de ucraineni, au scris că tricoul cu autograf al singurului fotbalist cu şase Baloane de Aur a intrat în posesia singurului antrenor român care are peste 100 de meciuri în Liga Campionilor cu echipele pe care le-a pregătit. I l-a oferit la cabine.

De-a lungul carierei, Il Luce a cucerit 33 de trofee cu echipele de club, fiind campion cu echipe diferite în România şi Turcia, iar acum are această şansă şi în Ucraina, unde a câştigat cu Şahtior şi conduce în clasament cu Dinamo Kiev.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE