Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Viktor Orban sfidează ultrașii din România și voia să participe la cel mai controversat meci de fotbal al anului!

Postat la: 23.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Ungariei, Viktor Orban, se află în România, iar vizitele sale produc valuri. Orban a fost prezent la meciul din Conference League al celor de la Sepsi și a făcut băi de mulțime, fiind aplaudat în picioare de un stadion întreg.

Astăzi, Viktor Orban și-a anunțat prezența la inaugurarea stadionului celor de la Csikszereda, un alt proiect susținut cu fonduri de la Budapesta. Orban va asista la un meci care se anunța între naționala naționala U-18 a Ungariei și o selecționată a Ținutului Secuiesc. Între timp, meciul de fotbal, care a iscat atâtea controverse, a fost anulat și nu se va mai juca.

Cele mai importante peluze ale echipelor de fotbal din țară au trimis o scrisoare deschisă, după ce a fost anunțat un meci amical între naționalele U18 ale Ungariei și ținutului secuiesc. Peluzele cer Federației Române de Fotbal și Guvernului României "să nu permită disputarea acestui meci, fiind un atac direct la securitatea țării noastre".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE