Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Şumudică a fost făcut "ţigan" la televiziunea turcă

Postat la: 10.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pentru a doua oară în ultima lună, turcii au o remarcă xenofobă la adresa românilor. Pe „Parc des Princes“, un membru din stafful echipei Istanbul Başakşehir i-a făcut „ţigani“ pe arbitrul Ovidiu Haţegan şi pe colegii săi. Iar acum un moment şocant s-a petrecut după partida Sivasspor - Gaziantep.

Ce diferenţă fac patru zile! La începutul săptămânii, Marius Şumudică avea Turcia la picioare, fiind lider în Superligă, pentru 24 de ore, cu Gaziantep. Acum, Marius Şumudică e luat la şuturi, atât de patronul clubului, cât şi de analiştii din fotbalul turc. Pe scurt, toată lumea e revoltată de comportamentul românului care, în plin sezon, când mai e de jucat o jumătate din campionat, încearcă să forţeze mâna conducerii pentru a obţine prelungirea contractului actual, scadent în vară. Lui Şumudică i se reproşează că vrea să profite de pe urma rezultatelor bune pe care le are momentan, în loc să aştepte finalul sezonului pentru a se aşeza la masa negocierilor.

Pe fondul acestor tensiuni, un comentator al fotbalului turc, Erman Toroglu, a avut o ieşire xenofobă la adresa lui Şumudică, sâmbătă seară. Toroglu, fost fotbalist şi arbitru, l-a făcut „ţigan" pe tehnicianul celor de la Gaziantep, pentru felul în care acesta pune presiune pe conducere! Discursul jignitor al lui Toroglu a fost întrerupt doar la intervenţia moderatorului care i-a atras atenţia invitatului său că nu e corect să recurgă la un astfel de limbaj.

CUM A DECURS DIALOGUL LA TELEVIZIUNEA TURCĂ?

Erman Toroglu: Antrenorul ăsta e plin de figuri, joacă teatru. Nu am mai văzut aşa ceva, unde se crede? Se comportă ca un ţigan, e un ţigan!

Moderator: Nu mai vorbiţi aşa!

Erman Toroglu: Dar cum să-i spun altfel, să-l numesc cerşetor?

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE