Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Turneul Madrid Open 2020 patronat de Ion Țiriac a fost anulat. Anunțul organizatorilor

Postat la: 05.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Programat iniţial pentru luna mai, turneul de la Madrid a fost amânat pentru perioada 12 - 20 septembrie în calendarul modificat în urma pandemiei.

Dar reapariţia unor focare de coronavirus în Spania i-a determinat pe organizatori să se îndoiască de faptul că desfăşurarea competiţiei se va face ''fără complicaţii de sănătate care ar afecta jucătorii, publicul şi angajaţii''. Astfel, autorităţile regionale au recomandat ca ''turneul să nu aibă loc din cauza evoluţiei actuale a Covid-19'', adăugând că vor fi analizate în detaliu toate opţiunile posibile.

Din cauza pandemiei de coronavirus, turneul Mutua Madrid Open 2020, care trebuia să aibă loc între 12 și 20 septembrie, a fost anulat. Anunțul a fost făcut, marți, de organizatorii turneului din capitala Spaniei, care este patronat de miliardarul român Ion Țiriac. "Cu părere de rău, WTA și ATP confirmă anularea turneului Mutua Madrid Open 2020. Decizia a fost luată împreună cu autoritățile locale, fiind luate în considerare siguranța și sănătatea oamenilor", s-a arătat în comunicatul de presă.

"Trebuie să menționăm eforturile uriașe depuse de organizatorii turneului, care au analizat toate posibilitățile prin care acest turneu să se poată desfășura, în ciuda provocărilor cauzate de COVID-19. WTA și ATP vor oferi o actualizare a calendarului de dinaintea US Open și îl vor comunica în următoarea perioadă", au mai notat organizatorii turneului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE