Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tragedie în timpul calificărilor la Jocurile Olimpice. O sportivă a murit lovită de fulger

Postat la: 22.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Paticiparea la Jocurile Olimpice este, cu siguranță, visul oricărui sportiv. Mulți copii se apucă de sport din dorința de a concura la Jocurile Olimpice. O tânără în vârstă de 22 de ani concura în probele de calificare pentru Jocurile Olimpice când a fost lovită de un fulger. Din păcate, aceasta a decedat.

Este vorba despre surferiță Katherine Diaz, din El Salvador. Proba de surf va face parte în premieră din competițiile de la Tokyo. Aceasta a fost lovită de fulger după ce a intrat în apă pe plaja El Tunco, la 16 kilometri sud de capitala El Salvadorului, potrivit presei locale citate de Reuters. „Katherine avea fericirea și bucuria ce fac din surfing un sport atât de special și drag tuturor, ca ambasadori ai acestui sport", a transmis Asociația Internațională de Surfing (ISA) în unul dintre multele omagii postate pe rețelele de socializare și dedicate sportivei decedate. Surfingul face parte pentru prima oară în istorie din probele ce se vor desfășura la Jocurile Olimpice.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE