Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tot mai ciudat după vaccinare: Sportivi de performanță au început să cadă sau să moară în timpul meciurilor. Ultimul, in Anglia! (Lista completă a cazurilor)

Postat la: 25.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tot mai mulți fotbaliști au început să cadă în timpul meciurilor sau al antrenamentelor, în ultimul timp, după vaccinare. Ultimul caz vine din Anglia. Fotbalistul echipei Wigan, Charlie Wyke, a fost spitalizat după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul unui antrenament, a anunţat, joi, clubul englez.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani a primit iniţial îngrijiri de la staful medical al clubului Wigan, după care a fost transportat la spital. El este acum în stare stabilă şi comunică fără probleme cu familia sa, cu angajaţii spitalului şi cu medicii clubului. Presa enegleza a intocmit o lista, pornind de la cazul unui tânăr fotbalist de 26 de ani, Grant Hill, care a murit subit „din cauze necunoscute".

"Prioritatea absolută a tuturor celor care au legătură cu Wigan este sănătatea lui Charlie şi susţinerea sa şi a familiei sale. Apreciem eforturile angajaţilor din sistemul sanitar, care au avut o reacţie excelentă şi au grijă de Charlie în colaborare cu echipa noastră medicală. Cerem politicos să i se respecte intimitatea lui Charlie. La momentul potrivit vom oferi alte detalii pentru suporterii noştri", a declarat Mal Brannigan, conducător al clubului Wigan. Wyke va continua să fie monitorizat în perioada următoare.

Creșterea numărului de jucători care se prăbușesc în timpul meciurilor și la antrenament este o preocupare majoră pentru cluburile din întreaga lume. La începutul acestei săptămâni, mijlocașul lui Sheffield United, John Fleck, s-a prăbușit pe teren în timpul meciului de campionat al echipei sale cu Reading, marți seara. Miercuri seara, în UEFA Champions League, Sherrif Tiraspol a asistat la scene tulburătoare când Adama Traore s-a prăbușit pe gazon, el nemaiputând să joace, în partida cu Real Madrid.

Atacantul Barcelonei, Sergio Aguero, ia trei luni de pauză, după ce a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă. În urmă cu cinci luni, la Euro 2020, Christian Eriksen a fost la un pas de moarte, când s-a prăbușit pe gazon, iar luna trecută, mijlocașul islandez Emil Palsson a avut nevoie de resuscitare. Ambii au suferit stop cardiac pe teren.

Listele complete de fotbalisti si alti sportivi:

Ziarul german Berliner Zeitung a publicat un material care încearcă să răspundă la motivele pentru care „un număr neobișnuit de mare de jucători de fotbal profesioniști și amatori s-au prăbușit pe teren în ultima vreme". Mai există și alte două liste care circulă în presa străină. Lista impresionantă rezultată, pe care o publicăm in continuare.

Intitulat „Afecțiuni cardiace misterioase în fotbal", articolul din Berliner Zeitung începe prin a evidenția cazul lui Sergio Agüero de la FC Barcelona, atacantul în vârstă de 33 de ani care a trebuit recent să fie retras de la un meci după 41 de minute din cauza unor amețeli și a unor dificultăți de respirație.

„Jucătorul profesionist al echipei FC Barcelona, Sergio Agüero, va lipsi de pe teren cel puțin trei luni. Jucătorul de 33 de ani a fost înlocuit în meciul contra celor de la Deportivo Alavés din cauza unor probleme respiratorii. În prezent, este tratat de un cardiolog pentru probleme cu inima. La Campionatul European, jucătorul Christian Eriksen s-a prăbușit în fața camerelor de filmat. Diagnostic: stop cardiac. Eriksen a supraviețuit." scrie Berliner Zeitung în introducere.

Articolul prezintă un număr mare de cazuri recente de fotbaliști care au avut probleme cardiace sau care pur și simplu s-au prăbușit pe teren, unele dintre ele soldându-se cu moartea.

Iată lista de fotbaliști întocmită de Berliner Zeitung cu titlurile de la stirile respective:

Meci abandonat din cauza unui stop cardiac al arbitrului într-un joc al echipei Lauber SV (districtul Donauwörth)
Un fotbalist în vârstă de 17 ani de la JSG Hoher Hagen a trebuit să fie resuscitat în timpul meciului de la Hannoversch Münden.
Un jucător amator de la Gifhorn, Marvin Schumann, a trebuit să fie resuscitat după ce a suferit un stop cardiac.
O arbitră asistent la un meci al Kreisliga Augsburg din Emersacker se prăbușește din cauza unor probleme cardiace.
Un jucător din liga districtuală SpVgg. Oelde II a trebuit să fie resuscitat de adversarul său
Un jucător de la Birati Club Münster s-a prăbușit în timpul unui meci dintr-o ligă regională împotriva FC Nordkirchen II.
Fotbalistul Dylan Rich, în vârstă de 17 ani, moare din cauza unui atac de cord în timpul unui meci în Anglia.
Antrenorul portarilor de la SV Niederpöring a suferit un infarct după un antrenament.
Lucas Surek (24 de ani) de la BFC Chemie Leipzig se retrage din cauza unei suspiciuni de afecțiune a mușchiului cardiac
Kingsley Coman (25 de ani) de la FC Bayern München a avut nevoie de operație pe cord după o aritmie cardiacă.
Antrenorul Dirk Splitsteser de la SG Traktor Divitz s-a prăbușit fără viață pe marginea terenului de fotbal
Rune Coghe (18 ani) de la clubul belgian Eendracht Hoglede a suferit un infarct în timpul unui meci
În timpul meciului de calificare la Cupa Mondială de fotbal feminin dintre Germania și Serbia de la Chemnitz, o arbitră de tușă din Anglia a trebuit să fie scoasă de pe teren din cauza unor probleme cardiace.
Căpitanul Dietmar Gladow din Thalheim (Bitterfeld) a suferit un atac de cord fatal înaintea unui meci.
Antrenorul de fotbal Antonello Campus, în vârstă de 53 de ani, s-a prăbușit mort în timpul unui antrenament cu echipa sa de tineret în Sicilia.
Anil Usta de la VfB Schwelm (Ennepetal) s-a prăbușit pe teren din cauza unor probleme cardiace.
Dimitri Liénard, de la FC Strasbourg, s-a prăbușit cu probleme cardiace în timpul unui meci din Ligue 1.
Diego Ferchaud (16 ani) de la ASPTT Caen a suferit un stop cardiac într-un meci de campionat U18 la Saint-Lô
Fotbalistul belgian Jente Van Genechten (25 de ani) a suferit un stop cardiac în primele etape ale unui meci de cupă.
Fotbalistul amator belgian Jens De Smet (27 de ani) din Maldegem a suferit subit un atac de cord în timpul meciului și a murit la scurt timp în spital.
Un fotbalist în vârstă de 13 ani de la clubul Janus Nova din Saccolongo (Italia) a suferit un stop cardiac și s-a prăbușit pe teren
Andrea Astolfi, directorul sportiv al echipei Calcio Orsago (Italia), a suferit un atac de cord după ce s-a întors de la antrenament. A murit la vârsta de 45 de ani.
Abou Ali (22 de ani) a făcut stop cardiac și s-a prăbușit pe teren în timpul unui meci din liga 2 în Danemarca.
Fabrice N'Sakala (31 de ani), de la Besiktas Istanbul, s-a prăbușit pe teren și a trebuit să fie transportat la spital.

Deși articolul din Berliner Zeitung nu sugerează că problemele cardiace ar putea fi reacții adverse la vaccinurile COVID, este cunoscut faptul că mulți sportivi au fost condiționați cu vaccinarea pentru a putea continua să participe la evenimentele sportive. La fel de cunoscut este faptul că numeroase cazuri de miocardită și pericardită au fost înregistrate în urma vaccinărilor Covid, aceste afecțiuni numărându-se printre efectele adverse menționate în prospectele serurilor Pfizer-BioNTech și ModeRNA.

La rândul său, un alt ziar german, Report24, a publicat un articol intitulat „De la vârsta de 13 ani! Lista lungă a sportivilor decedați 'subit' sau ajunși în stare gravă de sănătate", în deschiderea căruia se pune întrebarea cum de tocmai începând cu mijlocul anului 2021 a început să se observe un număr suspect de mare de decese „subite și neașteptate" în rândul sportivilor de performanță. Nici un reprezentant al autorităților nu poate (sau nu vrea) să explice o posibilă înmulțire a acestora odată cu lansarea serurilor pe bază de terapie genică. Potrivit presei și politicienilor posibil șantajați și mituiți, acestea sunt coincidențe nefericite - deși până și copii de 13 ani se prăbușesc pe teren cu probleme cardiace, mai scrie sursa menționată.

Iată lista întocmită cu multă atenție și după multe cercetări de publicația Report24, în ordine cronologică, începând cu luna iunie a acestui an:

4 iunie 2021, italian, 29 de ani
Fostul profesionist Giuseppe Perrino, în vârstă de 29 de ani, se prăbușește în timpul unui joc de caritate pentru fratele său mort și moare și el.

7 iunie 2021, german, 38 de ani
Profesionistul de tenis de masă Michael Schneider a murit subit.

12 iunie 2021, danez, 29 de ani
Fotbalistul Christian Eriksen s-a prăbușit în timpul unui meci din Campionatul European - are nevoie de un stimulator cardiac pentru tot restul vieții.

22 iunie 2021, maghiar, 18 ani
Fotbalistul Viktor Marcell Hegedüs a murit în timpul exercițiilor de încălzire din cadrul unui antrenament în Ungaria.

14 iulie 2021, olandez, 31 de ani
Campionul olimpic la patinaj viteză Kjeld Nuis este grav bolnav după vaccinare și este acum în spital cu probleme cardiace.

16 iulie 2021, egiptean
Fotbalistul Imad Bayumi a murit în timpul unui meci amical din Egipt.

22 iulie 2021, german, 36 de ani
Pe 22 iulie s-au întâlnit SV Olympia Schlanstedt și Germania Kroppenstedt. În timpul meciului, jucătorul Schlanstedts Nicky Dalibor s-a prăbușit și a trebuit să fie resuscitat pe teren.

23 iulie 2021, german, 27 de ani
Tim B. de la SV Hamberge (Schleswig-Holstein) s-a prăbușit după întoarcerea dintr-un turneu de fotbal și a murit.

24 iulie 2021, german
Un jucător de la TuS Hoberge-Uerentrup (Bielefeld) a făcut stop cardiac și s-a prăbușit pe teren

31 iulie 2021, olandeză, 19 ani
Whitnée Abriska, o handbalistă în vârstă de 19 ani, a murit în urma unui stop cardiac chiar înainte de o călătorie cu avionul.

02.08.21, Belgia, 18 ani
Rune Coghe (18 ani) de la Eendracht Hoglede (Belgia) a făcut infarct în timpul jocului

2 august, 21, Austria, 18 ani
Cronică: Jucător cu nume necunoscut, în vârstă de 18 ani, din Burgenland (Austria) s-a prăbușit pe teren și a fost salvat datorită unei intervenții cu elicopterul.

6 august 2021, Germania
Un jucător din liga națională al SpVgg. Oelde II a fost resuscitat de adversarul său.

14 august 2021, belgian, 37 ani
Fostul fotbalist profesionist francez Franck Berrier, în vârstă de 37 de ani, a murit în urma mai multor atacuri de cord, în timp ce juca tenis.

15 august 2021, german
Antrenorul portarilor de la SV Niederpöring a suferit un atac de cord după antrenament.

16 august 2021, francez, 24 ani
Profesionistul de la Bordeaux, Samuel Kalu, s-a prăbușit după un stop cardiac survenit în timpul unui meci din Ligue

18 august 2021, belgian, 25 de ani
Fotbalistul belgian Jente Van Genechten (25 de ani) a suferit un stop cardiac în primele etape ale unui meci de cupă.

21 august 2021, Turcia, 31 de ani
Fabrice N'Sakala (31) de la Besiktas Istanbul s-a prăbușit pe teren fără interferență din partea adversarului și a fost transportat la spital.

22 august 2021, italian, 29 de ani
Pedro Obiang, de la clubul italian de liga I Sassuolo Calcio, a ajuns după vaccinarea Covid cu miocardită la spital.

22 august 2021, venezuelean, 30 de ani
Campioana națională de maraton a Venezuelei Alexaida Guedez a murit în urma unui atac de cord survenit în timpul unei alergări de 5.000 de metri.

24 august 2021, Luxemburg, 29 de ani
José dos Reis, un jucător Red Black Pfaffenthal (Luxemburg), s-a prăbușit pe teren și a trebuit să fie resuscitat.

29 august 2021, german
În C-League Dillenburg, un jucător din Hirzenhain s-a prăbușit, jocul fiind apoi anulat.

5 septembrie 2021, francez, 16 ani
Diego Ferchaud (16 ani) de la ASPTT Caen a suferit un stop cardiac într-un meci de campionat U18 la Saint-Lô

6 septembrie 2021, austriac
Un jucător de la ASV Baden (Austria Inferioară) s-a prăbușit pe teren și a trebuit resuscitat.

6 septembrie, italian, 16 ani
Un jucător de fotbal cu nume necunoscut, în vârstă de 16 ani, din Bergamo a suferit un stop cardiac.

06.09.21, Belgia, 27 de ani
Fotbalistul amator belgian Jens De Smet (27 de ani) din Maldegem a suferit un infarct în timpul meciului și a murit la spital.

6 septembrie 2021, italian, 13 ani
Un fotbalist în vârstă de doar 13 ani, de la clubul Janus Nova din Saccolongo (Italia), s-a prăbușit pe teren cu stop cardiac

7 septembrie 2021, britanic, 17 ani
Fotbalistul Dylan Rich, în vârstă de 17 ani, a murit în urma unui atac de cord în timpul unui meci din Anglia.

9 septembrie 2021, German
Un jucător de la Birati Club Münster s-a prăbușit în timpul unui meci dintr-o ligă regională împotriva FC Nordkirchen II.

10 septembrie 2021, german, 24 de ani
Lucas Surek (24 de ani) de la BFC Chemie Leipzig a dezvoltat miocardită.

11 septembrie 2021, francez, 49 de ani
Ain / Franța: Frédéric Lartillot cedează în urma unui infarct după un meci amical în vestiar

11 septembrie 2021, italian, 45 ani
Andrea Astolfi, director sportiv la Calcio Orsago (Italia) suferă un infarct fulminant după ce s-a întors de la antrenament și moare la vârsta de 45 de ani fără nicio boală anterioară.

11 septembrie, danez, 22 ani
Abou Ali (22 de ani) s-a prăbușit cu stop cardiac în timpul unui meci cu două etape în Danemarca

11 septembrie 2021, olandez, 19 ani
Jucătorul de hochei pe gheață Sebastiaan Bos a murit subit.

13 septembrie 2021, german
Anil Usta de la VfB Schwelm (Ennepetal) s-a prăbușit pe teren cu probleme cardiace

13 septembrie 2021, francez, 33 de ani
Dimitri Liénard de la FC Strasbourg s-a prăbușit într-un meci din Ligue 1 cu probleme cardiace.

14 septembrie 2021, SUA 37 de ani
Fostul profesionist NFL, Parys Haralson, a murit subit, la vârsta de 37 de ani.

18 septembrie 2021, Germania, 25 de ani
Kingsley Coman (25 de ani) de la FC Bayern Munchen a suferit o operație la inimă după o aritmie.

18 septembrie 2021, Canada, 25 de ani
Jucătorul canadian de fotbal Francis Perron a murit la scurt timp după un meci.

19 septembrie 2021, Franța, 19 ani
Un fotbalist în vârstă de 19 ani de la FC Nantes a suferit un stop cardiac în timpul antrenamentului

19 septembrie 2921, Germania
Antrenorul de volei Dirk Splisteser de la SG Traktor Divitz s-a prăbușit mort pe margine

21 septembrie 2021, Augsburg
Arbitru asistent al unui joc Kreisliga Augsburg din Emersacker, s-a prăbușit cu probleme cardiace

21 septembrie 2021, Germania
La meciul feminin de calificare la Cupa Mondială dintre Germania și Serbia de la Chemnitz, arbitra de linie Helen Byrne a trebuit să fie scoasă de pe teren din cauza unor probleme cardiace

27 septembrie 2021, Germania
Joc abandonat din cauza stopului cardiac al arbitrului într-un meci al Lauber SV

27 septembrie 2021, Italia, 20 de ani
O tânără călăreață a suferit un atac de cord la sfârșitul unui turneu.

28 septembrie 2021, Germania, 17 ani
Un fotbalist în vârstă de 17 ani de la JSG Hoher Hagen a trebuit resuscitat în Hannoversch Münden în timpul jocului

28 septembrie 2021, Italia, 53 de ani
Antrenorul de fotbal Antonello Campus, în vârstă de 53 de ani, s-a prăbușit în timp ce se antrena cu echipa sa de tineret în Sicilia.

28 septembrie 2021, SUA, 16 ani
Un adolescent vaccinat cu două doze s-a prăbușit în timp ce juca fotbal și a murit la scurt timp după.

29 septembrie 2021, Germania
Căpitanul de echipă Dietmar Gladow a suferit un atac de cord fatal înainte de un meci

29 septembrie 2021, SUA
Un jucător de fotbal de liceu s-a prăbușit în timpul antrenamentului și a murit în spital.

30 septembrie 2021, Germania
Un jucător s-a prăbușit în timpul meciului din liga regională A 2 dintre SV Hoßkirch și TSV Sigmaringendorf. A suferit un stop cardiac și a trebuit să fie resuscitat.

1 octombrie 2021, Germania, 15 ani
Tânărul portar Bruno Stein de la FC An der Fahner Höhe din Gräfentonna, Turingia, a murit la vârsta de 15 ani.

3 octombrie 2021, Austria, 64 de ani
Fostul antrenor de portari și cel mai recent căutător de talente, Ernst Scherr, a murit subit.

4 octombrie 2021, Germania, 42 de ani
Alexander Siegfried de la VfB Moschendorf s-a prăbușit brusc și a murit.

7 octombrie 2921, Italia, 17 ani
Un sportiv în vârstă de 17 ani din Colverde a făcut stop cardiac în timpul unui antrenament.

8 octombrie 2021, Franta, 49 de ani
Un jucător SC Massay a suferit un atac de cord fatal în timpul jocului.

9 octombrie 2021, Mexic
Caddy Alberto Olguin s-a prăbușit pe terenul de golf după un atac de cord. Ar fi al doilea deces de acest gen într-o perioadă scurtă de timp.

9 octombrie 2021, Anglia, 29 de ani
Atacantul profesionist de la Shrewsbury, Ryan Bowman, a avut nevoie de defibrilator după o jumătate de oră de meci cu probleme cardiace extreme.

10 octombrie 2021, Italia, 18 ani
Un fotbalist și-a pierdut conștiența brusc pe teren și a fost resuscitat de colegii săi.

10 octombrie 2021, Franța, 40 de ani
După încălzire, un jucător de la Saint-James a suferit un infarct.

10 octombrie 2021, Italia, 59 de ani
Un alergător de fond din Biella a murit de insuficiență cardiacă în timpul unei curse.

10 octombrie 2021, Germania
În jocul Ligii Westfalia feminine Wacker Mecklenbeck contra Fortuna Freudenberg, o jucătoare s-a prăbușit cu puțin timp înainte de final

12 octombrie 2021 Germania, 25 de ani
Lukas Bommer, portarul HC TuRa Bergkamen, a murit subit.

13 octombrie 2021, Mexic, 16 ani
Elevul Hector Manuel Mendoza a murit din cauza unui infarct în timpul antrenamentului.

14 octombrie 2021, Brazilia, 18 ani
Tânărul fotbalist profesionist Fellipe de Jesus Moreira a suferit un dublu infarct și luptă pentru viață.

14 octombrie 2021, Italia, 27 de ani
Multiplu campion la ciclism, Gianni Moscon, a trebuit operat din cauza unor aritmii cardiace severe.

14 octombrie 2021, Italia, 53 de ani
Un fotbalist AH a suferit un atac de cord în timpul unui antrenament.

15 octombrie 2021, SUA, 14 ani
Fotbalista Ava Azzopardi, în vârstă de 14 ani, s-a prăbușit pe teren și acum luptă pentru viața ei într-o comă artificială.

16 octombrie 2021, Franta, 54 ani
Jucătorul AH Christophe Ramassamy a murit în urma unui atac de cord survenit în timpul unui meci.

17 octombrie 2021, Franța, 41 de ani
Un fotbalist s-a prăbușit pe teren și a murit, se pare, din cauza unui stop cardiac.

27 octombrie 2021, Austria, 26 de ani
Ghanezul Raphael Dwamena s-a prăbușit din cauza unor probleme cardiace severe. El purta un defibrilator înainte de incident.

28 octombrie 2021, Germania, 48 ani
Co-antrenorul Hertha BSC, Selim Levent, a murit subit în vacanță.

28 octombrie 2021, SUA, 12 ani
Jayson Kidd, în vârstă de 12 ani, s-a prăbușit în timp ce se antrena la baschet, iar mai târziu a murit.

30 octombrie 2021, Spania, 33 de ani
Atacantul FC Barcelona Kun Agüero a trebuit să fie înlocuit într-un singur meci din cauza unor probleme cardiace. Acum se află la spital pentru analize.

La rândul ei, publicista Adriana Vitan Balint publică pe contul ei de Facebook o altă listă impresionantă, cu următorul mesaj:

"Cum să votezi vaccinarea obligatorie când ai atâtea cazuri de oameni decedați sau rămași cu sechele? Câți bani și ce beneficii să te transforme într-un criminal? Uitați aici o listă lungă de sportivi din lumea întreagă decedați sau schilodiți de vaccin. În condițiile în care toți sportivii sunt verificați și răsverificați medical, extrem de serios și amănunțit, de două ori pe an, în special la inimă. Sunteți pregătiți, dragi politicieni, să ii aveți pe conștiință și pe ai noștri? Dacă aveți îndoieli, puteți verifica orice nume pe google, toate cazurile sunt absolut reale."

Lista Adrianei Vitan Balint

Santo Giuliano, dansator de 33 de ani, suferă infarct la 5 zile după vaccin.
Jucătorul de tenis olimpic de 32 de ani Joachim Gerard se prăbușește în timpul meciului cu probleme cardiace.
Fotbalistul Jalen Leavey de 19 ani moare în campus după meci.
Jucătorul de baseball Daniel Brito de 23 de ani suferă un atac cerebral în timpul meciului.
Fotbalistul de 19 ani Tirrell Williams moare în urma prăbușirii pe teren.
Fotbalistul Okafor Kelechi de 21 de ani moare în timpul antrenamentului.
Fotbalistul de 29 de ani Lee Moses moare în timpul sesiunii de antrenament.
Fotbalistul Stephen Sylvester de 15 ani se prăbușește și moare în timpul antrenamentului.
Fotbalistul Emmanual Antwi de 18 ani moare după ce se prăbușește pe teren.
Fotbalistul de 13 ani Cajetan Chinoyelum Nsofor moare în timpul antrenamentului.
Jucătoarea de fotbal Moira Claire Arney de 15 ani a murit în timpul antrenamentului.
Andrew Roseman a murit subit și neașteptat, fără informații suplimentare.
Fotbalistul Nickolas Lawrinas de 17 ani a murit subit și neașteptat, cauză neclară, potrivit mass-media.
Fotbalistul Miquel Lugo de 17 ani s-a prăbușit și a murit în timpul antrenamentului.
Fotbalistul Devon DuHart de 16 ani a murit în mod misterios în iulie 2021.
Fotbalistul Ivan Hicks, în vârstă de 16 ani, moare de boli cardiovasculare în timpul meciului.
Fotbalistul Joe Bradshaw de 19 ani moare misterios în afara campusului, fără concluzia morții.
Fotbalistul Drake Geiger de 16 ani se prăbușește și moare în timpul meciului.
Fotbalistul de 15 ani Joshua Ivory se prăbușește și moare în timpul meciului.
Fotbalistul de 19 ani Quandarius Wilburn se prăbușește în timpul antrenamentului și moare imediat după.
Fotbalistul Dimitri McKee, în vârstă de 17 ani, leșină și moare după antrenament.
Rugby Play de 28 de ani, Tevita Bryce se prăbușește în timpul meciului de infarct.
Jucătorul de rugby Dave Hyde, în vârstă de 29 de ani, se prăbușește și moare după meci.
Jucătorul de baseball Yusuke Kinoshita de 27 de ani se prăbușește și moare în timpul antrenamentului..
Ciclista olimpică Olivia Podmore, de 24 de ani, moare subit și misterios în camera ei, iar în cursul acelei săptămâni un alt sportiv sprinter Cameron Burell moare și el misterios.
Campionul Jocurilor Olimpice din China de 23 de ani, Gilbert Kwemoi, s-a prăbușit în casa sa și a murit în drum spre spital.
40 de ani. Un alergător de semimaraton s-a prăbușit în timpul cursei și a murit puțin mai târziu
Franța, fotbalist de 41 de ani s-a prăbușit pe teren și a murit din cauza unui stop cardio-respirator.
SUA, student senior, sportiv John Stokes, suferă de miocardită.
Ciclistul Greg Luyssen, de 22 de ani, obligat să-și încheie cariera după vaccin din cauza problemelor cardiace.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE