Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Suporterii l-au dat afara pe omul lui Cortacero de la Dinamo. Il acuza ca a lipsit nemotivat de la munca

Postat la: 21.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

FC Dinamo a anuntat incetarea raporturilor contractuale cu presedintele executiv Dorin Serdean. Decizia este justificata, in comunicatul clubului, prin faptul ca Serdean a avut absente nemotivate de la locul de munca in ultimele 30 de zile.

"Dinamo Bucuresti a decis astazi incheierea raporturilor contractuale cu presedintele executiv Dorin Serdean, a anuntat presedintele Consiliului de Administratie, Constantin Eftimescu. Problemele nu se mai opresc in Stefan cel Mare. "Exista cineva care doreste ca Dinamo sa dispara. Intr-o tara civilizata, in secunda doi mascatii erau la usa"

Comisia de Disciplina din cadrul clubului nostru a constatat absentele nemotivate de la locul de munca, in ultimele 30 de zile, ale angajatului Dorin Serdean si a hotarat desfacerea contractului incheiat anul trecut intre cele doua parti. La sedinta organizata la sediul clubului a fost prezent si Dorin Serdean", se arata pe site-ul gruparii bucurestene.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE