Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Stoichita, declaratie neasteptata despre conflictul cu Mutu: "Imi permit sa-l injur, nu-l deranjeaza". Comparatie cu Eminescu si Creanga

Postat la: 03.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihai Stoichita, director tehnic al Federatiei Romane de Fotbal, a vorbit pentru gsp.ro despre recentul conflict cu selectionerul nationalei de tineret, Adi Mutu, pe care l-a injurat fara sa-si dea seama ca e inregistrat.

Astfel, dupa meciul cu Malta din preliminariile Euro 2021, la care Stoichita a stat pe banca in locul lui Mutu (aflat in izolare), oficialul FRF a fost auzit spunand "F...-te-n gura, Mutule! Te dau afara!", ca o reactie la o sugestie tactica primita pe telefon de la fostul international.

"Il cunosc de copil, am o relatie speciala cu Mutu, care-mi permite sa-l mai si injur, ceea ce nu-l deranjeaza. Sa fie clar pentru toti, eu sunt mai libertin in exprimare, dar mai bine te injura Stoichita decat sa te biciuiasca altii. N-am citit nicio critica la adresa lui Eminescu sau Creanga ca au mai scris prostii in intimitate", a declarat Stoichita la gsp.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE