Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep s-a accidentat la Roma. A părăsit terenul plângând și a abandonat în setul doi meciul cu Kerber

Postat la: 13.05.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep s-a accidentat în setul doi al meciului cu Angelique Kerber din cadrul turneului de la Roma. Jucătoarea română părăsit terenul plângând, acuzând dureri intense la piciorul stâng.

Simona Halep câștigase primul set, 6-1, iar la scorul de 3-3 în setul doi, aceasta s-a accidentat și nu a mai putut continua partida cu Angelique Kerber. Halep a solicitat intervenția fizioterapeutului care a ajutat-o pentru a ajunge la marginea terenului de joc. După ce a fost consultată de fizioterapeut, Simona Halep a decis să abandoneze meciul. Când a părăsit arena de la Roma, avea dureri mari la piciorul stâng.

Simona Halep, care a stat în primul tur, a întâlnit-o în a doua rundă pe Angelique Kerber, din Germania. Partida a avut loc pe „Grand Stand Arena". Kerber, fost lider mondial în circuitul feminin, este o cunoștință veche de-ale Simonei. Între cele două jucătoare s-au dat 13 „lupte", Simona având un mic avantaj: a câștigat de 7 ori, Angelique în 6 rânduri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE