Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep, destinație "fără fițe" în luna de miere! Cine a deconspirat-o pe marea campioană

Postat la: 19.09.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De fapt, vacanța va fi mult mai scurtă, deoarece în luna octombrie jucătoarea noatră va traversa din nou Atlanticul pentru a participa la turneul de la Indian Wells. Iar cei doi proaspăt căsătoriți nu au ales o destinație exotică pentru a petrece luna de miere.

Locul în care se relaxează cuplul a fost dezvăluit de o campioană olimpică - este vorba de canotoarea Simona Radiș, cea care o postat o fotografie alături de Simona Halep la aeroport. "Ce coincidență. Același nume, același avion", a fost postarea medaliatei cu aur de la Tokyo, care se îmbarcase în avionul cu destinația Bodrum, Turcia.

Simona Halep și Toni Iuruc formează de acum înainte o familie, iar numărul 11 WTA se bucură din plin de acest moment special. Halep a postat două fotografii noi de la nuntă pe rețelele de socializare, alături de mesajul: "Sunt oficial o doamnă". Simona Halep, care pe 27 septembrie va împlini 30 de ani, a trăit, momentan, cea mai frumoasă zi din viața ei, într-un decor de vis, după cum chiar ea a recunoscut printr-o postare pe social media.

Campioana noastră s-a cununat civil cu Toni Iuruc (42 de ani) miercuri după-amiază, la Mamaia. Cununia religioasă și nunta vor avea loc la anul. Antrenorul Darren Cahill nu a putut ajunge şi a postat un mesaj: "Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!" Simona s-a simțit foarte bine la petrecerea, care a fost animată printre alții de Loredana Groza și de către Dan Bitmann și la care a fost ales un menu de cinci stele. Sportiva a dansat, a cântat și le-a arătat celor aproximativ 300 de invitați că trăiește un moment unicat.

Simona Halep a dezvăluit ce cadou, dintre cele primite la nuntă, i-a plăcut cel mai mult. "Cel mai frumos cadou au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute... Pentru că am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea. Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ", a declarat Simona Halep.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE