Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep a plecat in Rusia! Anunt ingrijorator despre participarea la Turneul Campioanelor

Postat la: 13.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep a depasit problemele medicale avute dupa turneele din Asia si este pregatita sa revina pe teren. Simona Halep a confirmat prezenta la turneul de la Moscova, iar in aceasta dimineata a plecat spre Rusia. Cu escala la Viena deoarece nu a mai prins bilete pentru un zbor direct. Halep a declarat ca se simte bine si ca isi doreste sa termine anul pe primul loc si sa obtina titlul de cea mai buna jucatoare a anului.

"Momentan ma simt bine, vom vedea la Moscova cum voi fi, in functie de asta voi decide ce fac si la Singapore. Mi-am incarcat bateriile la Bucuresti, mereu e asa, am iesit in oras, m-am simtit foarte bine. A fost un an foarte greu, prin prisma accidentarilor, dar si foarte bun, pentru ca am castigat un Grand Slam. Normal ca imi doresc sa raman pe locul 1, sunt multe calcule de facut. La fel, imi doresc acest titlu (n.red. titlul de cea mai buna jucatoare a anului), e normal", a declarat Simona Halep la plecarea din Romania.

"Kremlin Cup", dotat cu premii totale in valoare de 932.866 de dolari, se va desfasura in perioada 15-20 octombrie in capitala Rusiei, Moscova, iar

Simona este principala favorita a competitiei. Chiar si asa, sportiva noastra va avea parte de adversare pe masura, unele dintre ele incercand din rasputeri sa-si castige locul la Turneul Campioanelor.

Mai multe jucatoare aflate in Top 20 WTA vor fi prezente la turneul din Moscova, iar lista capilor de serie arata dupa cum urmeaza:

1. Simona Halep
2. Karolina Pliskova
3. Sloane Stephens
4. Daria Kasatkina
5. Kiki Bertens
6. Elise Mertens
7. Anastasija Sevastova
8. Aryna Sabalenka
Ce tratament a facut tenismena romana?

Simona Halep revine pe teren în timp record, dupa ce a fost diagnosticata cu hernie de disc în urma examenului RMN pe care l-a efectuat saptamâna trecuta. În spatele revenirii rapide a Simonei Halep sta o terapie care a dat rezultate importante pentru multi sportivi de top.

Kinetoterapeutul echipei de Cupa Davis a României, Gelu Cosma, a tratat-o pe Simona Halep printr-o terapie de ce este asemanatoare cu cea brevetata de Mohamed Khalifa, RegentK. Pentru a reveni cât mai rapid pe teren, Simona a efectuat exercitii trigger-point si mobilizari vertebrale pentru musculatura afectata, informeaza Prosport. Printre cei care s-au tratat cu aceasta terapie se numara sportivi celebri, precum Roger Federer, Steffi Graf, Boris Becker sau Serghey Bubka.

Dintre sportivii români care s-au vindecat cu ajutorul acestui tip de tratament se numara Camelia Potec, Andrei Pavel, Claudia Presecan sau fostul campion mondial la box, Mihai Leu. RegentK creste concentratia celulelor stem în sânge cu pâna la 60%, stimulând în acest fel regenerarea. De asemenea, mai mult de 90% dintre pacienti pot recâstiga miscarea nerestrictionata a zonei afectate. Terapia RegentK mai are rolul de a creste fluxul sangvin si saturatia oxigenului la nivelul tesutului ranit cu pâna la 20%.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE