Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Se cere excluderea lui Putin din boardul Federatiei Internationale de Judo, patronata de Marius Vizer cu sprijin rusesc!

Postat la: 25.02.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe grupurile dedicate judo-ului international circula masiv un indemn legat de excluderea lui Vladimir Putin din boardul federatiei internationale, chiar daca are un rol doar de presedinte onorific. Putin insa este intens sustinut de Marius Vizer, presedintele de facto al FIJ.

Iata ce spune traducerea textului: "Cu cel mai malefic om de pe această planetă, Vladimir Putin, care a pornit un război îngrozitor cu Ucraina fără niciun motiv legitim, trebuie înlăturat din Federația Internațională de Judo unde deține funcția de Președinte de Onoare. Alte organizații sportive au eliminat rapid Marele Premiu de la Sochi și Finala UEFA din Rusia. IJF trebuie să facă același lucru cu dictatorul Putin care clar nu înțelege valorile judo-ului." Pe aceleasi grupuri mai apare informatia ca Vizer (in foto de mai sus alaturi de Putin) a fost sustinut de ruși ca sa ajunga la sefia FIJ.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE