Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandalos: Clubul de Judo fără niciun sportiv legitimat care vrea sa participe la campionatul pe echipe!

Postat la: 12.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cunoscutul Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, profită din plin de funcția sa și de influențele dobândite de-a lungul timpului. Este de notorietate faptul că omul său de legătura în România este George Teșelean și că acesta este președintele unui club din Constanța, Pantheon. Acest club vrea să participe la C.N. chiar dacă nu are niciun sportiv legitimat! Fapt fără precedent.

Cum este posibil? Simplu. În loc să investească măcar un leu în sportivi proprii, își permite să „închirieze" sportivi de la alte cluburi. Regulamentul de participare permite ca un club să poată avea doi sportivi împrumutați. Pantheon in schimb a "închiriat" sportivi de la Iași și Miercurea Ciuc, printr-o schema juridica cel puțin dubioasa. Mai mult își permite să aducă și sportivi din Bulgaria și Moldova, campioni la competiții internaționale de mare anvergura. Astfel se completează lotul de 5, atâția sportivi câț trebuie să înscrii la start.

Lumea din judo este scandalizată și se aude chiar de boicotarea competiției. Pantheon se bazează pe o prevedere regulamentară, cea cu doi sportivi împrumutați din străinătate, doar că restul sunt..."împrumutați" de la alte cluburi romanești de anvergura, doar pe durata competiției!

Marius Vizer și-a pus, prin influențele și orgoliu ca omul său să câștige competiția, toata lumea de lângă tatami în cap. Se încearcă participarea în competiție a unui club fără sportivi legitimați, iar cluburile din Iași și Miercurea Ciuc, ori din interes financiar, ori, Doamne ferește din șantaj, renunță la participare in detrimentul constănțenilor, chiar dacă de fiecare dată aveau medaliați la Naționale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE