Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal cu înregistrări intime în fotbalul italian - Un minor de la AS Roma a făcut un gest care provoacă valuri și în politică

Postat la: 16.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tribunalul Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC) a deschis o anchetă, vineri, după ce un jucător care evoluează la echipa Under 19 a AS Roma a difuzat o înregistrare video intimă cu o angajată a clubului, ceea ce a dus la concedierea acesteia.

Acest lucru confirmă informaţiile apărute în presa italiană, în timp ce cazul stârneşte vâlvă în ţară, o deputată de stânga anunţând că va întreba guvernul pe această temă.

Jucătorul de la AS Roma Primavera, care este minor, potrivit presei italiene, a avut acces în noiembrie la telefonul mobil al unei angajate administrative a clubului sub pretextul că trebuie să dea un telefon agentului său. Potrivit presei, el a găsit pe telefon o înregistrare video în care se vede cum tânăra avea "o relaţie intimă" cu partenerul ei, un superior din cadrul clubului, care a fost şi el concediat. Videoclipul a fost apoi arătat jucătorilor din prima echipă a Romei. Staful tehnic al echipei şi conducerea clubului au fost, de asemenea, informaţi despre situaţie.

Într-un comunicat dat publicităţii vineri, AS Roma a denunţat "o încercare clară de a ataca şi destabiliza clubul şi echipa sa într-un moment crucial al sezonului sportiv". AS Roma, actualmente pe locul 5 în campionatul italian şi calificată în sferturile de finală ale Liga Europa, unde va înfrunta AC Milan, a explicat că "concedierea (a fost) consecinţa unei circumstanţe care, pe lângă faptul că a fost contrară Codului de etică al societăţii (...) a determinat în mod obiectiv imposibilitatea continuării raportului de muncă".

"Faptele au fost exploatate pentru a da impresia că există o discriminare sexuală şi un tratament diferenţiat, deşi decizia (de concediere) a bărbatului implicat a avut loc în acelaşi timp cu concedierea angajatei", a continuat clubul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE