Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












S-a schimbat modificarea: Mircea Lucescu a plecat marți spre Kiev, acolo unde ar urma să o preia totuși pe Dinamo

Postat la: 28.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A anunțat la doar patru zile după ce a preluat conducerea tehnică a celor de la Dinamo Kiev că își dă demisia din cauza comportamentului ostil al fanilor, dar marți dimineață a plecat spre Ucraina. Mircea Lucescu pare să fi fost întors din drum de patronul Igor Surkis.

Știrea zilei de luni din sportul românesc a fost reprezentată de demisia lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev. Presat de comportamentul ostil al fanilor (care nu uită trecutul lui Il Luce pe banca celor de la Sahtior), tehnicianul român a trimis o scrisoare deschisă către Ovidiu Ioanițoaia în care și-a anunțat demisia. Informațiile venite luni seara din media din Ucraina vorbeau despre insistențele patronului Igor Surkis, cel care a spus că nu îl va lăsa pe Lucescu să plece. Impresarul Arcadie Zaporojanu a vorbit despre o convingere a antrenorului să revină asupra demisiei. Marți dimineață, Mircea Lucescu s-a prezentat la aeroportul Henri Coandă și a decolat spre Kiev, fără a dori însă să dialogheze cu jurnaliștii: "Nu vă pot face nicio declarație".

"Dragă domnule! Valul de emoţii al fanilor Dinamo nu poate deveni un factor determinant pentru viitoarea echipă pregătită pentru noi încercări sub conducerea ta. Amândoi am luat o decizie grea. Conducerea clubului este destul de conştientă de ofertă, înţelegând toate riscurile care vor apărea în mediul fanilor din jurul acestui pas. Nu avem nicio îndoială că tu, fiind de acord să devii membru al familiei Dinamo, ai fost în primul rând obsedat de dorinţa de a aduce experienţa bogată de coaching şi cunoştinţe. Va trebui să rezistăm la mai multe furtuni împreună. Ne asumăm noi provocări împreună şi continuăm să scriem împreună povestea glorioasă a echipei. Sperăm ca legendarul Mircea Lucescu să-şi lase amprenta în această poveste" - Igor Surkis, către Mircea Lucescu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE