Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












România și Simona Halep, mesaj emoționant primit înaintea partidei cu Franța. Ce le transmite Darren Cahill „tricolorelor"

Postat la: 20.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a transmis într-un mesaj că este alături de fosta sa elevă și de echipa națională a României, în confruntarea cu Franța.

România joacă un meci istoric, sâmbătă și duminică, împotriva Franței, în semifinalele competiției. Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei, a transmis că este alături de fosta sa elevă, dar și de naționala României, pe care speră să o vadă în finală. În cealaltă semifinală a competiției, pentru un loc în ultimul act, luptă reprezentativele Australiei și Belarusului.

„Nu există o onoare mai mare pentru un jucător de tenis să participe la Cupa Davis/Federaţiei. Gândurile şi urările mele de bine sunt cu Simo şi echipa României în acest weekend în confruntarea cu Franţa. Sper să vedem o finală Australia vs România spre sfârşitul anului!", a scris australianul Daren Cahill pe contul de Twitter.

Programul întâlnirii arată astfel:

Sâmbătă, ora 15:00: Simona Halep (2 WTA) - Kristina Mladenovic (66 WTA) Urmat de: Mihaela Buzărnescu (30 WTA) - Caroline Garcia (21 WTA)

Duminică, ora 14:00: Simona Halep (2 WTA) - Caroline Garcia (21 WTA) Urmat de: Mihaela Buzărnescu (30 WTA) - Kristina Mladenovic (66 WTA)

Meciurile sunt transmise de Digi Sport și Telekom Sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE