Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reghecampf, ca și demis de la Craiova: antrenorul se ține de scaun și caută o despărțire pe bani mulți

Postat la: 10.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Patronul celor de la CSU Craiova a decis să renunțe la serviciile antrenorului Laurențiu Reghecampf și caută soluții pentru înlocuirea acestuia. Președintele oltenilor, Sorin Cîrțu, a dat de înțeles că deja se caută un alt antrenor, iar zilele lui Reghecampf sunt numărate.

Totuși, Laurențiu Reghecampf le transmite celor din conducere că se va prezenta luni la antrenamentele echipei, ceea ce înseamnă că va forța o despărțire în urma căreia să obțină o sumă cât mai mare de bani. "Dacă domnul Cârțu a declarat că știe că ne vedem luni, eu îl asigur că ne vedem luni, la antrenament. În caz contrar, clubul mă poate demite pe mine dacă îmi plătește clauza de reziliere și nu am niciun fel de problemă ca luni să nu mă prezint la antrenament", a declarat Laurențiu Reghecampf, citat de Prosport. Conducerea oltenilor i-au găsit deja înlocuitor lui Reghecampf în persoana lui Mirel Rădoi. Liber de contract după ce a plecat de la naţională, fostul închizător e nerăbdător să îşi ia revanşa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE