Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Real Madrid a suferit o grea umilinta! A fost eliminata de AJAX

Postat la: 06.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Real Madrid a fost eliminata in optimile de finala din Liga Campionilor de Ajax Amsterdam dupa un meci de-a dreptul incredibil. Tottenham s-a calificat si ea in sferturile de finala dupa ce a eliminat-o pe Borussia Dortmund. Real Madrid a castigat cu 2-1 prima mansa din Olanda, insa a pierdut halucinant returul de pe Santiago Bernabeu cu 4-1 si a fost eliminata. Nimic nu avea sa anunte desfasurarea evenimentelor de pe Bernabeu, intr-o seara ce va ramane pentru multi ani de acum inainte in memoria fanilor fotbalului.

Real a inceput in forta si a avut o bara transversala prin Varane in startul meciului, dar Ajax a jucat foarte curajos si a profitat de aproape toate sansele avute. Ziyech a deschis scorul in minutul 7 pentru "lancieri", iar Neres a facut 2-0 in minutul 18, dupa o actiune de senzatie a lui Tadici. De parca nu era de ajuns pentru Real, Vinicius si Lucas au iesit de pe teren plangand in prima repriza din cauza unor accidentari. In minutul 62, Tadici a facut 3-0 pentru Ajax, dupa o faza la care arbitrul a avut nevoie de mai bine de 3 minute pentru a valida golul, existand suspiciunea ca mingea ar fi iesit in aut cu cateva faze inainte. Real a incercat o remontada istorica, iar Asensio a marcat in minutul 70, dar elanul gazdelor a fost taiat brusc de Schone, care a marcat un gol de toata frumusetea din lovitura libera doua minute mai tarziu. Madrilenii incheie astfel in genunchi parcursul din Liga Campionilor, competitie pe care au dominat-o categoric in ultimii ani. Real nu mai are astfel niciun obiectiv in acest sezon, dupa parcursul modest din La Liga si eliminarea din Cupa Spaniei si se pregateste de schimbari masive. In celalalt meci al serii, Tottenham a castigat cu 1-0 pe terenul lui Dortmund, dupa o reusita a lui Harry Kane. Britanicii merg in sferturi, dupa ce si in prima mansa s-au impus cu 3-0.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE