Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reînnoirea Ligii Campionilor: lumea sportului în așteptare

Postat la: 05.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Coronavirusul a întrerupt Liga Campionilor în cea mai interesantă etapă - finala 1/8. Unele dintre echipe au reușit să joace meciuri de retur, dar restul n-au avut încă timp să întărească cine va primi biletul la sferturile de finală. Leipzig, Atlético, PSG și Atalanta cu siguranță vor juca în pătrimile de finală. În cele 4  confruntări rămase, meciurile de retur trebuie să fie organizate.

Conform ediției spaniole a AS, etapa a doua a finalei Ligii Campionilor 1/8 poate lua loc în 8 și 9 august.

Un mini-turneu este prevăzut să înceapă la Lisabona pe 12 august, în care 8 echipe vor juca în playoff format de la un meci. Luptele vor lua loc pe stadioanele lui Jose Alvalade și Estadio da Luz, cu tribune goale. Puteți urmări aceste remarcabile evenimente in secțiunea sportiva la casino-sotv.net.

Protocolul medical UEFA și meciurile fără spectatori

Noțiunile de bază ale tratatului medical UEFA au fost, de asemenea, aprobate. Instrucțiuni detaliate au fost admise pentru implementarea unui plan detaliat de sănătate și igienă pentru protejarea sănătății tuturor participanților meciurilor sponsorizate de UEFA după reluarea competiției.

UEFA, în mod regulat, va estima situația din Europa și va ține legătura cu localele autorități pentru a înțelege când va putea începe o revenire treptată a spectatorilor.

Situatia actuala

Jumătatea confruntărilor din 1/8 final s-au încheiat deja până la data aceasta. Permisele din pătrimile de finală s-au câștigat de Paris Saint-Germain, Atletico, Atalanta și RB Leipzig. În patru perechi, trebuie să joci meciurile de retur:

  •  Juventus - Lyon (0: 1)
  •  Real Madrid - Manchester City (1-2)
  •  Barcelona - Napoli (1: 1)
  •  Bayern Munchen 3-0 Chelsea

Modificări cheie la regulamentele competiției pentru cluburi UEFA 2019/20

Cluburile vor avea oportunitatea să adauge trei jucători pe Lista A înainte de sfârșitul sezonului 2019/20, cu condiția ca jucătorii aceștia să fie incluși în club și să poată juca la finalul ultimei perioade de reaplicare (3 februarie 2020 pentru Europa și Champions League). Lista A mai poate maximum avea 25 de jucători.

Cluburile nu vor putea reaplica fotbaliștii care s-au consolidat de la sfârșitul ultimei perioade de candidatură.

Echipele vor fi abile să facă 5 înlocuiri pentru toate meciurile nejucate din sezonul 19-20, sub rezerva modificărilor temporare ale regulilor. În sezonul 20-21, 3 - va fi maximul număr de înlocuitori.

Noul calendar nu afectează schema de selecție pentru Champions League UEFA 2020/21. De asemenea, Executive Committee al UEFA a admis calendarul nou al Ligii Campionilor 2020/21. Mai multe informații despre evenimente și pariuri sportive puteți urmări pe paginile SlotV.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE