Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Răzvan Lucescu ii ia la mișto: De ce arabii nu-l pot da afară!

Postat la: 07.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Răzvan Lucescu poate organiza un curs pentru antrenorii din Liga I, la revenirea sa în ţară. Pentru a le arăta cum trebuie să-ţi faci un contract, în momentul în care eşti numit în funcţie, pentru a fi protejat de clauze, în momentele de criză.

În ciuda intenţiei şefilor de a se debarasa de antrenorul român, pentru a-l numi în funcţie pe Sami Al-Jaber, o legendă a celor de la Al-Hilal, planul lor n-a putut fi pus în practică. Deocamdată! Potrivit presei saudite, în contractul lui Răzvan Lucescu există o clauză potrivit căreia, dacă e dat afară, înainte de terminarea sezonului, el trebuie să primească, integral, două salarii.

La prima vedere, achitarea acestei clauze n-ar trebui să fie o misiune imposibilă. În cazul contractului pe care îl are Lucescu jr cu Al-Hilal însă, lucrurile stau cu totul altfel. Fostul selecţioner primeşte 4 milioane de dolari pe an de la gruparea din Riad. Ceea ce înseamnă că, pentru a-l concedia, Al-Hilal trebuie să-i dea peste 660.000 de dolari. Adică, un efort financiar important. La care se vor adăuga şi cheltuielile aducerii noului antrenor.

De aceea, potrivit jurnaliştilor saudiţi, arabii au încercat să ajungă la o înţelegere cu Răzvan Lucescu pentru ca acesta să semneze rezilierea contractului pe cale amiabilă, renunţând la cele două salarii compensatorii. Românul a refuzat însă, convins că poate redresa situaţia echipei. Lucescu jr e încurajat şi de faptul că, în campionat, are, în continuare, şanse reale la titlu, fiind pe locul 2 cu Al-Hilal, la doar două puncte de liderul Al-Shabab Riad.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE