Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primele declaratii despre problemele de sanatate ale lui Edi Iordanescu: "Suntem alaturi de el"

Postat la: 24.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Edi Iordanescu, antrenorul celor de la Gaz Metan Medias, a parasit temporar echipa din cauza unor probleme de sanatate, lucru confirmat de unul dintre jucatori.

Veteran al lotului Mediasului, portarul Razvan Plesca spune ca Iordanescu junior le-a transmis elevilor sai ca va lipsi o perioada si spune ca nu se asteapta ca echipa sa resimta absenta tehnicianului.

"Ne-a transmis un mesaj prin secundul sau, a mai avut mici probleme in ultima vreme, nu cunosc sursa acestor probleme, probabil a decis sa faca niste analize. Suntem alaturi de el, a creat o filosofie de joc, noi nu putem spune ca ne afecteaza pentru ca a lipsit doar cateva zile. Este informat stie tot ce se intampla la echipa, speram din punct de vedere uman sa se faca bine cat mai repede" a spus goalkeeperul de 36 de ani la Telekomsport. Edi Iordanescu are 41 de ani si ar mai fi avut probleme si in primavara acestui an, cand a lipsit de la echipa o scurta perioada.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE